▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼位於灣仔皇后大道東嘅淺藍白色cafe「in:joi」環境悠閒舒適☺️門面以弧形落地玻璃設計,並設有樓梯型座位,讓食客喺品嚐美食嘅同時亦可欣賞到街景🎑得知餐廳最近推出兩款期間限定美食,作為foodie嘅我又點可以錯過呢🙆🏻‍♀️🔸香烤嫩牛排沙律牛扒軟嫩多汁🥩配上沙律菜、蕃茄、青瓜同紅洋蔥等蔬菜,清新口感提升不少,輕食好選擇✅🔸明太子海膽汁蟹肉意粉意粉爽口彈牙,上面鋪有鮮甜蟹肉同鹹香紫菜,相當滋味😋再掛上濃郁明太子海膽醬汁,令人一試愛上💕🔸港式奶茶焦糖燉蛋期間限定之一,每日限量供應💥甜品以香濃港式奶茶及滑溜焦糖燉蛋製成,味道豐富有層次👏🏻🔹巧克力拉花造型相當吸引,誠意十足😻飲品材料使用原粒法國Valrhona70%單一產地關納雅黑巧克力🍫味道苦甜平均,芳香獨特✨🔹巧克力咖啡同樣附精緻拉花圖案,打卡一流📸Mocha入口比巧克力多了份奶香同絲滑,口感同味道更為細膩💋▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲

🔸香烤嫩牛排沙律
🔸明太子海膽汁蟹肉意粉