呢間cafe以粉藍色同白色為主要色調, 主打輕食、咖啡☕️、自家製貝果🥯, 設有樓梯嘅座位, 仲有一隻巨型熊啤啤🐻, 好啱打卡呢🩵 🍽️素食早餐有炒蛋🍳、車厘茄🍅、炒蘑菇🍄‍🟫、牛油果🥑、茄汁豆、沙律菜 、焦糖香蕉🍌、燕麥蜂蜜迷你穀物乳酪, 再配上迷你貝果🥯/酸種麵包🥖。我另外仲加咗煙三文魚同埋額外一份炒蛋, 營養滿滿, 份量十足, 相當豐富!🥗香烤嫩牛排沙律牛扒配上新鮮沙律菜、蕃茄🍅、青瓜🥒、洋蔥🧅, 再加上特製醬汁, 感覺清新飽肚又健康!🥯北海道紅豆麻糬抹茶貝果Bagel表面微脆, 有淡淡茶香🍵, 內餡有軟糯麻糬同香甜紅豆🫘🥧伯爵茶英式鬆餅Scone口感厚實鬆脆, 入口感受到伯爵茶嘅清香🍃, 又有牛油香, 搭配奶油及果醬, 風味更佳!🍵小山園抹茶拿鐵使用丸久小山園抹茶粉🍃, 茶味香醇, 帶有抹茶特有嘅微苦, 同時感受到奶香

🍽️素食早餐

🥗香烤嫩牛排沙律