2020-01-10
本身個set係包羅宋湯 但由於我唔太鐘意羅宋湯 於是改做vegetables soup with cream 又幾好飲喎 個湯好creamy 而且好濃味 飲到好多材料係入面 所以下次再食都會點番呢個湯呢個法包真係不得了 說真的 最出色係佢個蒜蓉醬🥰 我食到有橄欖油、香蒜、少許辣椒 🌶️ 呢個醬我係其他西餐廳都未試過 嗰種辣辣地又香既感覺簡直沖擊我既味蕾 佢有種刺激既效果係到 反而吸引我再叫更多法包點呢個醬食 🤤 主菜我叫了雞蛋🥚意粉配忌廉汁 雖然個意粉冇其他配料都真係有啲齋 整體一般但個意粉好creamy 加了分值得一讚既仲有米蘭特色炸魚柳 同茶餐廳唔同 佢係厚切魚柳 唔會出現炸物大過魚柳既情況出現 而且炸既時間岩岩好 所以食落去口感滑順🤤 個薯角亦做得唔錯 但份量再多點便更好最後仲有個芒果布丁做甜品 一般般但食飽正餐再食甜品真一流 非常滿意呀餐廳環境一流有個小型流水池 有點西方復古特色 而且大讚店員 當日我唔見了耳機 店員還耐情地幫我搜索 所以大讚!!