真係同人唔同命,灣仔區OL特別多好嘢食,今次朋友介紹咗我食 充滿和風感覺的 創意壽司反捲,又快又好味。小店logo好愛, 清新的風格,包裝精美食得特別開心,落單流程順暢,師傅即叫即做,為我們準備反捲特別新鮮,睇住佢隻手快到無影!專心做果然更加好,根據自己味道喜好可以選擇四個大卷或者八個小卷,材料豐富。Spice Me Up $72首先試吓小店的Signature roll,4個大卷的份量,大到我一啖係食唔晒嘅,豐富的材料有鰻魚、帶子、青瓜、泡菜、 啫喱、秘製 Chotto 辣粉,豐富的口感,味道清新, 爽甜可口,另一邊廂你又會食到少少辣味都幾刺激,好有層次。Lobster $98店長推介當然要試吓新返款啦!8個小卷人仔細細但係就非常有料到,龍蝦肉、蟹棒、牛油果再加上火炙三文魚,油脂味十分甘香,配上微辣的醬汁,龍蝦味道濃郁,食林配搭得很好,真係回味無窮。其實仲有好多隱藏配料等你發掘,芝士、牛油果、酸蘿蔔總有一款啱心水。Chicken karage $28令一款期間限定推介就係炸雞,香噴噴熱辣辣,外賣袋仲好貼心咁用上保溫物料,返到屋企仍然暧入心,外脆內軟又多肉汁,再加一點檸檬汁清新解油膩。

Spice Me Up $72

Lobster $98

Chicken karage $28

小店的飲料和甜品都好有日本特色,感覺就好似喺日本旅行去便利店買甜品宵夜一樣,爽呀!

布甸香滑,黑蜜味道濃郁,甜度又適中。日本嘅蘋果汁仲特別好飲添!

整體來說食物質素很高,價錢方面合理,灣仔OL 醫肚的好選擇!
外卖自取