最近經灣仔發現原來美式漢堡店 - Boy n Burger 已經開咗喇,而且價錢仲好親民,抵食過 M 記,聽講仲係平絕全灣仔嘅漢堡店,所以我唔執輸,立即試試佢! 芝士漢堡 Cheese Burger $35
漢堡大細剛好,漢堡包嘅質地一啲都唔乾,就算有微微烘過,都仲可以保持少少濕潤度!雖然漢堡扒偏薄,無乜厚度,但勝在即叫即煎,而且一啲都唔乾,肉味幾濃郁,食落幾有肉汁!配埋生菜、蕃茄、洋蔥、自家醃製酸青瓜,啱啱好可以平衡一下漢堡油膩感,推薦😼!招牌炸雞漢堡 Signature Chicken $48
 OMG OMG OMG🤤!炸雞好有肉汁,外脆內嫰,皮薄餡靚,配埋蛋其醬同甜芥末,一流!講真,真係要試!另外仲加配咗套餐 $25, 叫咗炸薯粒同凍朱古力咖啡,呢兩款嘅感覺比漢堡包遜色,薯粒凍曬,凍朱古力咖啡無乜咖啡味,但好在朱古力味道尚可😿!🔖總結:整體嚟呢間漢堡店好推,食物質素高! 值得一試
✏️評分(5分為滿分)味道:環境:服務:衛生:抵食:

芝士漢堡 Cheese Burger $35

招牌炸雞漢堡 Signature Chicken $48

🔖總結:整體嚟呢間漢堡店好推,食物質素高! 值得一試

✏️評分(5分為滿分)
味道:

環境: