2021-09-21
呢間burger店係IG瘋狂出現, 因為好多朋友都比佢地既吉祥物-Bobby吸引左去試~ 同埋之前係facexxxx見到有介紹話佢地既食物質素係經常嚴格管制,非常健康的~ 所以今日去開灣仔就黎試下~~呢度既感覺好美國~ 一入門口見到好大個logo同隔離有佢地既吉祥物-Bobby & friends見到menu最平竟然由HK$13起~~同埋佢地既營業時間係8am-10pm..啱晒附近上班族!佢地Burger大致分為:魚、牛、雞我地order左<<Bobby Burger >> & <<Fish Burger>> 仲加左佢地既meal set +$25可以揀一款飲品+小食(幼薯條、炸薯粒、青蘋果菜絲沙律)如果再upgrade可以要其他小食tim~Order完會比飛你等候, 因為佢地係即叫即製所以都要5-8分鐘, 係呢個時候就斟定野飲先啦~<<Bobby Burger >> $55其實係雙層牛肉芝士burger, 入面有英國牛肉、生菜、番茄、芝士、洋蔥、醃青瓜同埋秘製醬汁漢堡扒既肉味濃郁而且sup
佢地Burger大致分為:魚、牛、雞
如果再upgrade可以要其他小食tim~
<<Bobby Burger >> $55
漢堡扒既肉味濃郁而且super juicy!! 絕對對得起佢既價錢有餘!!! 好食過所謂hongkong no.1 burger~~
<<Fish Burger>> $48
入面有吉列魚柳、生菜絲同埋他他醬
魚柳白脆.. 魚肉嫩滑同有魚味! 配埋生菜絲&他他醬,成個包既層次豐富哂
係度食野都幾開心, 因為bobby真係好cute, 野食又好食抵食
總括黎講平靚正同埋打卡一流!
同埋店員服務態度好好!