2015-06-10 417 浏览
同朋友見到有半價半自助餐仲要係酒店,禁就當然博一博試大,點知都有驚喜去到因為半價禁就吾怕叫豪D...禁就叫左個M5澳洲牛!仲要三成熟!禁主菜黎之前就當然食下D前菜先,沙律吧都多蔬菜揀,我夾緊個陣個經理仲黎同我介紹,話佢地用嘅菜都係有機菜,所以可能無出面D菜禁靚,不過夠健康,另外仲有個檸檬美容汁,味道都幾開胃,可以一試!另外我都試左D小碟前菜,有D青瓜涷蝦吞拿魚他他,水準吾錯,值得一贊嘅係芝士同火腿,因為佢地無將價就貨,食材依然係幾好,初頭打算半價應該吾會有呢D食,點知都有。NICE!!!別外個湯都算可以,幾滑不過可以再濃dd就好。主菜黎到,M5牛扒三成熟!份量同平日單點有得揮!三成亦都岩岩好,入口雖未到即溶但油脂分布十分平均,如果平日要食到呢D牛扒都應該要去扒房食。值得一提係叫多左杯啤酒,是日推薦黎嘅,一大杯女仔應該夠飲,味濃泡沫幼滑,愛酒之人可以試試,我個人覺得好過1664甜品款式都OK,不過最中意個桂花糕,淡淡清香中和反牛扒嘅油膩,贊!
沙律前菜(包括芝士火腿)
忌廉西蘭花湯
別外個湯都算可以,幾滑不過可以再濃dd就好。
澳洲M5牛扒
三成熟
餐廳推薦啤酒
2015-06-08
三成熟
澳洲M5牛扒
沙律前菜(包括芝士火腿)
餐廳推薦啤酒
忌廉西蘭花湯