1K
2008-09-18 139 浏览
商場不大, 但都唔係一行入去就見倒...一到步, 係噃, d 裝修又幾潮, 西式既?!茶壺都型過人!妹要食蟹, 我必叫川椒雞 (細佬雲信也是, 我們真 o岩 key!!!) 媽要潮州滷味拚盤.另有沙拉骨.蟹先上, 我不太喜歡食蟹, 大概係懶, 唔想剝殼. (俾女友知道實扭耳仔, 但她今天不在, 我又無罪釋放了!) 媽及妹都話好食, 鬼咩, 都唔平 o架...今晚的川椒雞也不錯, 可能俾人話得多, d川椒葉今晚好脆, 不太油, 一讚.雞略咸, 撈飯或粥 o岩點.潮州滷味拚盤到呢家都仲未上, 要追. 人手不足.鵝肉一般. 沙拉骨我不太愛食, 食了兩舊, 炸得不錯, 肉汁仍在, 不太油.但我總覺加上奇妙醬太騎呢, 一 d 都唔奇妙.甜品有糖醋麵, 只煎一面的, 不燶, 脆, 好食, 我覺得好味過其他潮菜館的. 希望能改善人手問題.
商場不大, 但都唔係一行入去就見倒...
一到步, 係噃, d 裝修又幾潮, 西式既?!
茶壺都型過人!
另有沙拉骨.
雞略咸, 撈飯或粥 o岩點.
潮州滷味拚盤到呢家都仲未上, 要追.
人手不足.
鵝肉一般.
但我總覺加上奇妙醬太騎呢, 一 d 都唔奇妙.
希望能改善人手問題.

幾別緻
妹話不錯,略貴