2019-09-07 41 浏览
今日又黎觀塘出席活動後,6點鐘又搵食,睇食評有間漢堡包唔錯既餐廳,於是就出發。餐廳有bar枱,亦有矮枱,可暢飲食小食,或似我直接黎醫肚慢慢食,睇menu慢慢揀喇熱帶之堡材料豐富,有我至愛既菠蘿,配上安格斯牛,芝士,煙肉上枱見佢唔係用碟,係用紙裝呢,於是就連紙拎起漢堡入口,第一感覺: Juicy!! 汁都流到紙上了。安格斯牛肉嫩口,唔乾身,配上菠蘿真係美食,當然芝士同煙肉都好重要,真係轉眼就清晒成個漢堡,太正喇。食完仲見到紙裏留著剛才既肉汁呢食評好多人讚既雞翼,當然要試下,一個人點了3隻就夠晒,佢亦有雞翼套餐6隻揀,要下次同朋友黎先可以點了Buffalo 雞翼其實係雞楕黎,啖啖肉,因為汁係後加,唔係原隻都會有汁,但味道酸辣的很惹味,食完又唔會特別口渴的啊

熱帶之堡
材料豐富,有我至愛既菠蘿,配上安格斯牛,芝士,煙肉

Buffalo 雞翼

2019-09-05