2024-04-05 65 浏览
{枝竹莲藕腩肉饭 - $51}😡呢一间系一间被餐具毁咗嘅餐厅! 真系食到本麻甩火都黎埋! 哥我年中都因为呢个问题BLACK LIST唔少餐厅,就系因为餐具有浓浓嘅漂白水味!真系痴筋架,其实用强力清洁剂洗碗真系明嘅,有时D食物渍同油真系唔易清嘅,不过过水过清D丫,会中毒架大佬!!明明个枝竹莲藕腩肉饭好好味,入面每一样食材都系本麻甩好喜欢的,而且厨师煮得好好,味道适中,腩肉又炆到好腍,而且肥瘦适中,配埋D汁用黎捞饭一流!! 不过实在系受唔到果阵浓浓嘅漂白水味! 愈食到落底愈浓烈! 嬲到我食左半碟就放弃!明明系一碟好味嘅食物,结果俾D杯碟毁咗,有无谂过用心煮碟𩠌嘅厨师? 有无尊重过真心爱食物嘅食客呀? 嬲到我丫!!🤬美味程度:😋😋😋环境指数:🎇番食机会:📍 #民华餐厅 (柴湾)柴湾环翠道11号兴华广场1楼101-102号舖
{枝竹莲藕腩肉饭 - $51}

美味程度:😋😋😋
环境指数:🎇
番食机会:

📍 #民华餐厅 (柴湾)
柴湾环翠道11号兴华广场1楼101-102号舖