2013-06-15 81 浏览
松記糖水在香港的分店都有好多...愈開愈多的證明生意應該都不錯! 屯門虹橋新開左松記糖水! 好多人食! 今次我當然都要試一試喇~一行3人! 店舖裝潢簡約,環境都好舒服! 附近如果養狗狗的人士都可以過去食,可以坐出面食的! 1/ 芒果綿綿冰 (自選2種topping + 一個醬) 是次選了 Topping: Oreo餅碎 & 乳酸爆珠 配朱古力醬! 味道好好!  乳酸爆珠好味! 加上自己喜愛的topping 配上一齊當然like 喇! 價錢$32! 2/ 芒果豆腐花芒果豆腐花好正呀! 芒果好甜、豆腐花滑而不粗糙、最頂仲要加上椰汁!! 好味呀!  只售$23! 好抵食! 3/ 幻彩明珠松記有好多特色甜品! 幻彩明珠就係其中一個... 呢個由新鮮水果組成,再配上大西米、黑珍珠、芒果汁和花奶淋上面! 味道豐富~水果又多又甜! 好好味!!   呢個都係$23~抵食!松記糖水選擇好多,成份MANUAL 好厚厚。選食咩都選到頭都大埋!! 不過好多糖水真係推得一試!!總結: 今次都覺得好味既,等位不算耐、上菜又快、服務態度都好!下次都會再光顧! 但屯門虹橋附近已經有好多間糖水店新開! 競爭都

1/ 芒果綿綿冰 (自選2種topping + 一個醬)

味道好好!
芒果綿綿冰
2/ 芒果豆腐花

只售$23! 好抵食!
芒果豆腐花
3/ 幻彩明珠

呢個都係$23~抵食!

總結:
今次都覺得好味既,等位不算耐、上菜又快、服務態度都好!下次都會再光顧! 但屯門虹橋附近已經有好多間糖水店新開! 競爭都幾大! 食物做得好先有人光顧! 希望呢間松記都ok la!

p.s (激讚位): 特別要讚一讚呢間分店的老闆 (我唔知佢係經理定老闆),個晚員工出多左個糖水。老闆冇鬧佢地的過失之餘,仲同其員工講係好小事,搵同事食左呢個多出左既糖水就ok!
我聽到都覺得好好,比著出面的老闆,員工一定比人鬧呀! 值得一讚!
芒果豆腐花
芒果綿綿冰