2024-01-03 650 浏览
啱啱去咗『烧味卤师』试吓佢哋嘅招牌菜,真系得啖口福咯🌟!首先,啱啱斩嘅叉烧,呀~光泽鲜艳得嚟,食落去伦伦美味,外层啖啖糖香啲啦,肉质一啲都唔干,入口即溶,真系够晒滋润~叫我点能唔赞叹😋!至于麻辣手撕鸡,我见好多街坊都排队等,所以弗like一试。辣香扑鼻,肉质爽滑,分量足够一家子分享,每啖都有惊喜㗎;正!啲辣度啱啱好,唔会盖过鲜味,真系一流👌。最后,烧鹅呢,真系令我念念不忘。个皮脆卜卜,肉质香浓得黎又唔腻,嘛嘢好似有少少秘制香料味道添!少见烧鹅顶得住我咁多个回味,值得一提㗎,哗~仲要个盐焗鸡,瓣瓣分明,鲜味满分,够哂弹牙同滋味。总之呢间店嘅烧味,称得上系实惠又够标味嘅选择。我会俾个几个赞喊出嚟,推介俾大家!下一次经过,仲想再嚟个双拼,满足埋我个肚皮😌🥢🍗。