2022-05-07
位於銅鑼灣嘅Fashion walk有不少嘅商店食舖林立 夜晚仲好有feel 好有情調😻😻 非常適合放工或者星期五後嘅 happy hour飲杯酒!! 食完仲可以去購物或者附近行下街!今次嚟到有兩間分店嘅Burgeroom 有室外同室內位置!最愛佢哋大份嘅漢堡同埋有唔同選擇嘅配料!記得四年前食過印象非常深刻 (以前仲食緊麥當奴既burger😿😿)✨鵝肝鱈魚柳漢堡 ($168)鵝肝口感入口即溶 炸鱈魚柳非常脆口 香脆得黎唔會好油膩 連我唔鍾意食炸嘢都食晒成塊炸鱈魚柳仲附送生菜沙律加上微酸嘅意大利黑醋 ✨軟殼蟹漢堡另一款嘅軟殼蟹漢堡非常大份 同樣香脆可口 炸物真係不能錯過!仲夾左幾片蕃茄同生菜!✨mojito ($68)食burger點少得飲一杯cocktail!! Mojito清新易入口 配上薄荷葉 最啱食完漢堡飲幾啖嘆吓!價錢來講都唔會算好貴!
✨鵝肝鱈魚柳漢堡 ($168)
✨軟殼蟹漢堡
✨mojito ($68)