2023-05-04 71 浏览
👧🏻👧🏻公司系灣仔附近🍀今日早放工,食埋Dinner先走,所以想食好d,就來左呢間餐廳,以前都好忙沒時間試下,今日終於可以食喇!呢度服務周到,環境都好闊落🌱睇到呢度款式選擇多,價錢好合理,我地叫餐後既速度都算快🌺🦑🦑燒魷魚一夜幹,👍🏻我開頭都擔心會好乾,點知唔會。呢個頭盤幾惹味,👍🏻口感非常豐富,煙煙韌韌。💿沖繩鹽味豚骨拉麵💿 使用豬骨長期熬燉出白色的濃湯。味道十分清新,不會產生後勁。麵條原料中水的比例較高,口感彈牙又唔會韌。💽黑龍豚骨拉麵,呢個就更加野味,我選擇左Regular spicy,不過辣得好過癮,越食越想食,味噌湯底非常濃厚,配合辣麻味道更加正,加上有我最愛嘅豚骨,有股獨特嘅香氣,拉麵爽口彈牙,非常推薦📀小食有餃子同埋炸八爪魚,全部都係新鮮炸起,送酒一流。🍶今日食得好飽,同事們都覺得幾抵食,下次可以再約。

睇到呢度款式選擇多,價錢好合理,我地叫餐後既速度都算快🌺