2022-01-03 49 浏览
是晚決定帶好深歸嘅媽子出去威!一於就同佢食個邊爐放題啦!鍾意食乜點乜!唔使同個囡客氣架😆😆因為呢120分鐘食幾多都係俾同一個價錢!!.無論湯底定火鍋料都好多選擇喎🙌🏼每個成人二百零蚊又幾化算!先拔頭籌😊媽子揀咗杏汁豬肺湯!店員話可以飲咗湯先再打邊爐!又幾清甜潤肺喎😍😍出去夾完蔬菜拎埋自家製嘅蝶豆花茶&冰糖燉檸檬之後…火鍋料陸續都報到啦❤️作為牛魔王嘅我哋最愛係😍😍高質素美國安格斯牛肉,口感紮實牛板腱同牛味好濃嘅封門柳!! 西班牙穀飼豬都唔好錯過!好爽口粉嫩!媽子欽點咗👍少見嘅野生竹笙&新鮮鵝腸(如果再肥美啲會更正)!另外Be推介嘅海鮮類有新鮮珍珠貝!甜美沙白蜆!勁生猛海蝦!手切白鱔片!呢啲回本必點呀喂!最後手打潮汕牛丸真心超爽彈!同埋黑松露手打墨魚滑&蟹籽手打墨魚滑都試得過!彈牙又重墨魚味🦑.總括嚟講!試過呢間一鍋堂嘅其他分店質素都同樣有保證!性價比極高👏👏媽子好滿意!!