2021-02-13 76 浏览
這間留民日本料理位於屯門置樂花園附近嘅店舖!店舖門面感覺上好似好普通!實際上店舖裹面好好特別!去嘅裝修擺設都好特別!我感覺都算唔錯👍👍👍!.招牌蝦湯拉麵(轉鳥冬)我首先介紹吓去嘅湯底味道超濃郁😙!蝦嘅味道十分之重味😋!賣相都好吸引😮!睇見好想食🤔!去碗拉麵份量十足!有3隻海蝦,蛋半隻,豆卜,紫菜,芽菜,蔥絲!去嘅配菜都好豐富!只係一碗拉麵都可以做到這樣嘅水準👍👍👍!.野菌黑松露這款黑松露意大利飯賣相都幾特別🤔!好香黑松露嘅味道😙!食到入口口感都唔錯!軟硬適中味道恰恰好😋!.貴妃雞卷賣相都幾好!金黄色嘅外皮!外脆內嫰食入口感覺味道幾好食😋!好香雞肉嘅味道😙!迷你生煎包賣相好可愛😍😍😍!金黃色噘包包細細個!聞到香噴噴!食郅入口生煎包味道都唔錯😋!.* 價錢一般!食物都好有水準!我覺得值得試吓👍👍👍*

招牌蝦湯拉麵(轉鳥冬)

野菌黑松露

* 價錢一般!食物都好有水準!我覺得值得試吓👍👍👍*