2022-08-28
環境:裝修港式懷舊情懷🙆♀️ 連枱布都係用咗綠白格子枱布,係70-80年代嘅情懷特色:車仔麵出名!唔同媒體嘅車仔麵評選都必定榜上有名‼️//永年大碗麵//選擇困難人士食呢個!有齊十個招牌嘅餸🙆♀️ 包括:豬腸、魚蛋、蘿蔔、豬紅、豬皮、雞翼、雞翼尖、魷魚、紅腸、菜芯!我最鐘意食裡面號豬大腸, 洗得乾淨無臭味,食落仲好Q彈。鐘意食辣記得加辣汁,佢嘅辣好惹味開胃//永年車仔淨四餸//唔想食麵有得剩叫餸。我叫咗冬菇、魚腐、紫菜、墨魚。鐘意食魚腐,紫菜,索晒啲湯汁🤤//永年三寶//裡面有魚蛋、蘿蔔、豬腸。個咖喱汁係靈魂,夠香濃入味😚 令一切變更好食!值得一提蘿蔔好甜好入味//秘製瑞士雞翼、懷舊蝦多士//呢到除咗車仔麵仲有小食食😚 瑞士雞翼夠甜夠入味,蝦多士酥脆彈牙//樽仔奶茶//奶茶原枝上,無加冰,唔會溝淡枝茶。 飲落香滑
特色:車仔麵出名!唔同媒體嘅車仔麵評選都必定榜上有名‼️
//永年大碗麵//
//永年車仔淨四餸//
//永年三寶//
//秘製瑞士雞翼、懷舊蝦多士//
//樽仔奶茶//
奶茶原枝上,無加冰,唔會溝淡枝茶。 飲落香滑