女人街餐廳林立,但講到特別,我就想share一下呢間街坊cafe,佢既港西fusion菜夠曬特別,絕對值得一試。望下附近,好多人都有點龍蝦,幾吸引咁,就點一個有龍蝦的set dinner試下,有湯有野飲!Maindish係波士頓海鮮龍蝦汁河粉,完美咁將西式mix埋港式!如果唔鐘意,亦都可以將河粉轉返意粉。龍蝦整邊上,完全足料。龍蝦汁夾埋蟹子撈河粉,鮮甜惹味。餐湯方面,亦有得選港式或西式,一向鐘意試新野既我,當然係試下碗仔翅啦!配埋熱檸茶,夠曬港式!除左龍蝦外,都幾欣賞佢既甜品餐牌,種類比得上出面甜品鋪,價錢亦好合理,可以晚餐加甜品一家餐廳搞掂!芒果pancake,一碟有四舊仲有雪糕送,夠曬兩個人食到飽,認真抵食!