2019-12-13 18 浏览
這間串燒店位於尖沙咀山林道,找了一會兒才看到招牌,門口雖小但一入去竟然有間咁精緻嘅串燒店,店入邊有好多小招牌嘅裝飾好得意,座位亦都十分舒服,好適合同朋友一齊飲杯酒,食下串燒,傾吓計,餐廳有分露天範圍同埋室內位置,露天chill chill地好有feel!而家仲有$88優惠價享兩杯生啤,比起好多飲酒既地方,真係非常抵啊~Menu都好多選擇,有海鮮例如魷魚吋,8吋虎蝦!真係花多眼亂唔知揀咩好。我哋率先揀咗個車打芝士虎蝦,真係好多肉好香口,而且芝味濃郁!泰式辣汁扇貝都好惹味,而且線會唔會燒的好乾,仲啖啖肉添!我哋最鍾意嘅就係呢個香辣茄子,係原條咁上架!燒咗嘅外皮好香好脆,但係入邊茄肉吸左好多辣汁超級香口,整串燒真係唔容易㗎,要掌握好燒嘅程度,唔會太焦又唔會唔熟,但係串酒里所有食物既火侯同燒既程度都做得好好!呢個玉子燒都係我哋嘅推介,佢有玉子嘅甜味,但係又有少少朝香,加埋蜜糖真係一流日式秋葵都唔錯,上面嘅孜然粉令到成個秋葵嘅味道非常突出,而且唔會燒到秋葵好乾身,入面嘅蔬菜肉仲係好juicy!安格斯牛柳粒嘅肉質非常高質素,而且燒得好香下次一定要再嚟同D朋友飲兩杯,吹下水,然後再試佢其他海鮮,因為

泰式辣汁扇貝都好惹味,而且線會唔會燒的好乾,仲啖啖肉添!

安格斯牛柳粒嘅肉質非常高質素,而且燒得好香
下次一定要再嚟同D朋友飲兩杯,吹下水,然後再試佢其他海鮮,因為佢Menu上面嘅嘢多到數都數唔晒,真係要食多次先試到咁多野