2021-11-16 55 浏览
雞煲海鮮放題套餐 $248 首先有雞煲食,啲雞既質素都幾好,幾鮮嫩,略嫌叫左小辣個辣味唔係好出。但整體都唔錯,食完唔夠可以再食😍😍湯底有好多選擇,四個人可以揀兩個喎,貪心嘅我哋揀咗四個口味😂 有四川麻辣鍋、豬骨鍋、芫荽皮蛋鍋同埋胡椒豬肚鍋。鍾意食辣嘅我比較鍾意麻辣鍋,夠辣,味道比較突出。一開始就淥海鮮,有鮑魚、帶子、大蝦、象拔蚌同鯇魚,非常豐富。而牛肉方面就有安格斯肩胛肥牛、黑豚肉同羊肉。比較推介肥牛同羊肉,肥瘦適中,而黑豚肉就太韌,口感一般。除咗海鮮同肉類,佢哋仲有好多選擇。個人比較鍾意食皇帝菜同韭菜餃,好新鮮。食到最後最開心嘅係有Movenpick雪糕,但呢個限定每人一件,而其他雪糕雪條就可以任食,啱晒打完邊爐鍾意食甜品嘅我😝
雞煲海鮮放題套餐 $248