2022-09-17
♡ ♡ ♡ ♡ 西貢 - Msquare ♡ ♡ ♡ ♡ 渡假風酒店 全新運動主題體驗餐廳💙🤍💙🤍💙🤍💙🤍💙🤍💙🤍💙🤍就快到weekend 喇 諗好去邊未😏 今次去咗西貢WM Hotel嘅Msquare餐廳餐廳係地下嗰層 但有個透明大玻璃 可以望到藍天白雲 而且空間感超大採光都好靚 座位亦都好有屋企嘅感覺 好舒服周圍都有大電視 播住運動賽事 🔹Salami Picante Pizza $178超大個pizza 手工薄餅自家烤制pizza 厚薄適中 個邊咬落去有啲啲煙韌辣肉腸份量好多 食到停唔到口🔹Buttermilk Chicken Waffle $145酥炸雞扒好大份 下面有啲沙律夾埋喺窩夫上面食 原來都幾特別有種暖暖鬆軟感- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 見到啲奶昔好吸引唔小心叫咗兩杯都係奶昔嘅嘢飲好在兩個完全唔同味覺得超大杯 mega size🔹Honeycomb Caramel $72呢個好似食緊雲呢拿雪糕咁樣不過今次係飲嘅方式我覺得簡直可以當係一個甜品添上面仲有
渡假風酒店 全新運動主題體驗餐廳
🔹PB Choc Banana $78
花生醬朱古力香蕉奶昔 聽落都覺得好飲
飲下飲下仲會感覺到啲果仁碎
香蕉味亦都好濃郁 唔會俾朱古力蓋住
►▪▫►▪▫►▪▫ ►▪▫►▪▫►▪▫► ►▪▫►▪▫►▪▫ ►▪▫►▪▫►▪▫►
食完嘢之後仲可以慢慢去玩
超鐘意餐廳嘅氣氛 好輕鬆愉快
亦設有唔同運動體驗設施
大人細路都啱玩
足球機⚽️
哥爾夫球迷你場⛳️
彈珠機
卓球🎱
◆*.◆*.◆*.餐廳資訊◆*.◆*.◆*.
📍 M Square (西貢)
西貢惠民路28號WM酒店地下低層A1號舖
喜歡我嘅分享:請follow, like and share @elaine.eat
🔎冇頭緒:#elaineeat
🔎發掘同區美食:#ee西貢
🔎發掘同類美食:#ee西式
#hkfoodie #hkfoodblogger #instafood #hkblogger #msquare