THE HUNTER

2023-10-24 49 浏览
今次去咗將軍澳南海傍嗰邊搵嘢食、見到間地中海餐廳、以藍白做主調、裝修好靚、好開揚、感覺好chill、有渡假的感覺💙我哋叫咗2個set lunch : The Hunter Shrimp Salad: 有蝦、青木瓜絲再配上Hawaiian Poki Dressing、口感,豐富、而味道帶有小小酸、是一道開胃嘅前菜❤️Nicoise Salad:新鮮的蔬菜、薯仔、四季豆、吞拿魚、水煮蛋再配上橄欖!味道好清新💕21-Day Dry age Ribeye 300g: 一上抬、已經聞到微微的炭墝香味、我揀了medium ,外層燒得焦香微脆,肉味好濃郁, 而肉質亦好鮮嫩、好juicy ! 這個牛真的煑得好出色、我覺得仲好過好多高級扒房👍🏻Grilled Half Chicken烤雞同樣煮得好出色、烤雞烤到金黃色、外脆內嫰,肉好嫩滑又juicy👍🏻最後還有蛋糕、好滿足的一餐人均消費 $320

我哋叫咗2個set lunch :

Grilled Half Chicken

最後還有蛋糕、好滿足的一餐

人均消費 $320