餐厅: Poke Go (大南街)
资讯:

2021-09-03 25 浏览
見到呢排好似好興poke 成日都見到IG有人推介尋日見到深水埗有一間 門面好似幾吸引就入去試吓啦佢同其他類似嘅舖有嘅配料都好相似都係揀魚生同其他材料再揀飯揀醬我第一次食咋揀咗三文魚海帶蟹籽枝豆牛油果 蜜糖芥茉醬 配糙米原來佢係飯做底 啲醬只會撈左你揀嘅材料佢飯唔算多 啱女仔份量 我仲驚佢多飯我會太飽 最後我就啱啱好👍🏼感覺幾清新啊 蜜糖芥茉醬甜甜地 撈埋三文魚同飯一齊食 正😄海帶同枝豆嘅份量都好多好多 唔會話慳住落 抵讚👍🏼飯同餸嘅比例啱啱好 唔會話食晒啲餸唔夠撈飯老公就揀咗八爪魚蟹籽粟米溫泉蛋雞蛋絲 鰹魚醬油 配壽司飯由於有木魚絲芝麻辣椒碎脆蒜紫菜果仁等等舖面 所以會見到碗飯個樣好靚好靚㗎八爪魚唔會靱 都好食呀 配埋木魚絲紫菜咁食就覺得好惹味 唔會係味精嗰種濃味 但絕對唔係淡 其實好啱減肥 絕對係減肥嘅好選擇 哈哈 佢將要列入我地其中一間減肥餐廳🤣另外嗌咗個檸檬薑蜜 佢會比一壺你自己慢慢飲 都唔錯 感覺有啲似柑橘薑蜜嘅味道🤭 下次再試其他飲品先😌
見到呢排好似好興poke
成日都見到IG有人推介