2022-06-03
一間都非常重日本味嘅小舖,menu同所有仲告示都以日交為主,配以中文翻譯,所以感覺好似日本。可要求多飯~店舖面積細,大概有十五個位,而且沒限制用餐時間,所以等幾耐就要睇下自己運氣!佢哋店舖推介嘅咖喱飯。仲有好多人喺open rice推介嘅漢堡。賣相唔錯,但其實係極之普通,咖哩好水…. 好淡味… 自己喺屋企用咖喱磚整嘅咖喱會比佢仲好味😅 漢堡厚淋,但肉味唔出漢堡扒燴牛肉汁飯。一食落去即刻感受到都幾濃下嘅酒味… 我就麻麻哋。又係好淡下,只係食到酒味。蛋望落去幾滑,但略嫌比較薄. 兩個男人味十分嘅店員喺咁細嘅店舖穿插顯得店舖都幾窄,但佢哋十分有禮貌,只係唔知點解佢哋每次fill water都只會倒五分二杯,本身個杯都已經好細…最多比半杯嘅分量,佢哋又唔會主動嚟倒水,我哋食左大概15-20分鐘都要叫左兩次,隔離枱仲叫佢叫「麻煩倒滿啲」😅😅😅
可要求多飯~
漢堡扒咖哩飯蛋包飯