2021-09-09
今次搵左有海鮮食嘅放題!餐廳喺尖沙咀漆咸道嘅二鍋頭。裝潢簡潔企理,自助區無論蔬菜🥬飲品同甜品🍦好多選擇!【火鍋。雞煲。鴨煲】任飲任食兩小時 (星期一至四 $198/ 星期五六日 $218) 首先喺雞煲、鴛鴦鴨煲同黑椒豬手煲中揀一個,我地揀左惹味雞煲,醬汁超香嘅雞件配上特多芫荽!上枱後店員會立即炒幾下,香氣撲鼻!雞肉鮮嫩,麻辣味香濃!醬汁包住啖啖雞肉刺激味蕾!麻度辣度均勻,2人份量好足!食完就可以揀!湯!底!進入打邊爐嘅狀態🔥🔥🔥 🥣湯底有八款選擇,我地揀左清清地嘅香茜皮蛋鍋!特多香茜同皮蛋,湯底清甜!簡直係健康之選!除左自助區嘅大量蔬菜丸類,仲有幾十種其他肉類餃子同海鮮可以任點任食!每次點嘅份量都係按人頭比,每樣可以食小小又唔怕浪費食物!唔錯!🦑 🦐🐙今次邊爐主打海鮮 - 我地點左海蝦,墨魚仔、吊桶、帶子、鯇魚片、大蜆,樣樣都新鮮彈牙!推介!🥬蔬菜類 – 山根、鮮冬菇、杏鮑菇、金菇、唐生菜等🍤炸物 – 無限供應嘅炸魚皮同響鈴,酥脆又好味! 🍜最驚喜同我真係煮左嘅-出前一丁!整體好滿意,係性價比極高嘅選擇!
🥬蔬菜類 – 山根、鮮冬菇、杏鮑菇、金菇、唐生菜等
🍤炸物 – 無限供應嘅炸魚皮同響鈴,酥脆又好味!
🍜最驚喜同我真係煮左嘅-出前一丁!
整體好滿意,係性價比極高嘅選擇!