2018-10-22
呢間酒店嘅自助餐性價比幾高,有好多唔同種類嘅嘢食,而且主打海鮮🐟🦑🦐🦀,另外熟食味道都ok,甜品更加係唔錯😋.星期一至四:成人$428,小童/老人:357星期五及公眾假期:成人$478,小童/老人:388.呢度嘅裝修都幾靚,有長台有細枱同房位,適合不同的人數來聚餐,而且仲有BB櫈供應,幾細心👍🏻每人會送一份海鮮拼盤,是香煎鴨肝伴芝士白汁焗龍蝦😻鴨肝外層煎得金黃香脆,十分肥美,龍蝦爽口鮮甜😽呢度啲魚生即叫即切,十分新鮮,推介吞拿魚同三文魚🍣肥美又爽口😋壽司同冷盤類選擇都好多💁🏻♀️然後鍾意食嘅蟹子沙律同甜蝦呢度都有🙆🏻♀️海鮮方面亦都係keep住refill,有蟹腳,青口,龍蝦仔,蝦,螺等等。尤其推介長腳蟹,鮮甜多肉😋另外必食呢個火焰燒生蠔!係比手掌仲大既😍滑身爽口,上面仲有滿滿嘅芝士🤤 另外仲可以自己點唔同嘅海鮮做海鮮鍋🍲熟食選擇種類都好多,亦都好吸引,手圖只係其中嘅一啲,鍾意食佢嘅龍蝦伊面,羊架,同埋咖喱薄餅😽 呢度仲有自家製燒味,個蜜汁叉燒好惹味,燒腩仔個皮好脆,肉質滑嫩😽仲有即叫即切嘅牛扒,大大件,牛味重,燒汁香😋另外呢度嘅甜品水準幾好,基本上款款我都覺得幾好味😍上圖只係部分,尤
星期一至四:成人$428,小童/老人:357
星期五及公眾假期:成人$478,小童/老人:388
另外仲可以自己點唔同嘅海鮮做海鮮鍋🍲
仲有即叫即切嘅牛扒,大大件,牛味重,燒汁香😋
另外呢度嘅甜品水準幾好,基本上款款我都覺得幾好味😍上圖只係部分,尤其推介嘅會係綠茶蛋糕,楊枝甘露,草莓乳酪蛋糕,焦糖燉蛋同水果撻🤤🤤而且呢度仲有H牌雪糕任食!仲有啲特別D既口味添,另外呢度嘅水果亦都鮮甜,食飽飽可以食啲飯後果💁🏻♀️