2022-09-13 98 浏览
本身晚餐包是日餐湯,但我都係龍蝦無法抗拒,所以加左錢飲法式龍蝦湯,用新鮮龍蝦熬製,見個色水就知落足料,$48抵加😍主菜方面,問左是日新鮮魚柳原來係脆鱗金鯛就唔使諗一定叫!脆鱗魚聽得多第一次有機會食😋 半煎炸下金黃色魚鱗豎起晒勁脆口😍 又靚又好味,魚肉又鮮又滑Side dish好似個撻咁既係煙肉忌廉椰菜花配白酒忌廉汁,忌廉汁同個魚好夾,岩岩好解左少少炸物油膩感,雖然cream都heavy ,但佢細細個唔會太漏同埋我想講呢度枱與枱之間係坐得好舒服好鬆動,最欣賞佢係用咗實色既屏風設計,有圖有真相,因為而家其實出去食飯好多餐廳都要格住透明嘅屏風,但呢度就係用咗實色嘅屏風,令到我哋嘅私隱度大大提高,好窩心嘅設計! 而且訂枱有85折,整體來講都物超所值,服務又好,希望下次嚟再會比驚喜我😝