屋企人突然話好想食放題,近近地我們就搭車出去銅鑼灣,我覺得大喜屋地方夠大,食物款式又多,好適合一家大細去食!餐廳超級大,一如既往,有自助區,亦都可以自己用qr code點菜!出去行一個圈看看有什麼好飲好食!單單飲品種類都超多,有各種大牌子茶、汽水、啤酒,咖啡機,最吸引到我目光是冷熱清酒和梅酒都是任飲的,而且質素ok,完全值回票價!見到有個位置有幾個小朋友圍住,原來有得夾糖,相信小朋友見到都會好興奮!自助食物方面,冷盤有青口、蜆和蝦,幾新鮮!如果不吃生冷野的朋友仔都不怕,都有不少熟食和炸物,我就留肚食刺身同燒物!坐定定之後,用手機點了幾round食物,壽司、刺身、天婦羅同燒物。刺身種類都好多,新鮮夠凍,虎蝦和赤蝦都大大隻,爽口!天婦羅炸得夠脆!燒菠蘿超甜!必試鰻魚,肉質嫩,無細骨,高質素!連放題少見的雞泡魚干都有!熱食有花膠,養顏!雪糕櫃有各種口味雪條和雪糕!另外甜品櫃都有好多甜品,還有乳酪!屋企人都食得好滿足!
出去行一個圈看看有什麼好飲好食!

自助食物方面,冷盤有青口、蜆和蝦,幾新鮮!

坐定定之後,用手機點了幾round食物,壽司刺身、天婦羅同燒物。
刺身種類都好多,新鮮夠凍,虎蝦和赤蝦都大大隻,爽口!

天婦羅炸得夠脆!

燒菠蘿超甜!
必試鰻魚,肉質嫩,無細骨,高質素!

放題少見的雞泡魚干都有!

熱食有花膠,養顏!

雪糕櫃有各種口味雪條和雪糕!

另外甜品櫃都有好多甜品,還有乳酪!
屋企人都食得好滿足!
2021-08-04