2021-03-28
今日去海港城行街,搵lunch既時候見到呢間之前係美麗華幫襯過既Cafe 原來呢度都有開分店,記得野食野飲都幾高質,就同細妹入去食下細妹話好肚餓,所以就要左All day breakfast, carbonara 同青醬雞肉沙律細妹讚雞肉好好味,十分有八分,肉質完全唔鞋口,反而好鮮嫩😍沙律菜都勁新鮮,加左Oliver oil同vinegar 調味酸酸甜甜,真心唔錯👍🏻我同細妹都覺得呢個carbonara 好有水準,意粉掛汁,而厚切既煙肉帶有鹹香味,有咬口,推薦!食過好多令人失望既all day breakfast 但呢個唔會,特別係薯仔有驚喜,黑椒調味辣辣地😍牛角包好有牛油香味,加上mushroom, scrambled egg等都令人回味,唯一可以改善係滑蛋可以更有蛋味更香嫩伯爵茶朱古力拉花好靚,仲要勁香朱古力可可味,難怪係招牌
伯爵茶朱古力拉花好靚,仲要勁香朱古力可可味,難怪係招牌