2021-11-22
️呢間起銅鑼灣嘅高層餐廳如果想chill下就好岩去😛對住個景食飯特別有feel😹不過真係食景 性價比就唔算高啦🙊今次先講左食物先 下篇介紹埋shisha同飲品🍹-🍴和牛他他 HKD198一個細細嘅正方形和牛刺身配上4件多士 賣相好精緻😛整爛個蛋黃可以更突出和牛嘅鮮味 個我認為個多士有啲乾同硬 就咁食和牛仲好😚🍴和牛西冷牛扒配秘制香醋和新鮮山葵 HKD268呢個份量就真係偏少啦 相信要超細食嘅朋友先會覺得飽👅 好貼心咁切開5件食 🧜🏻♀️果日4個人一人一件好快無曬 好似小食咁😹入口牛香味十足而且肉質鮮嫩🥩一定要講嘅係佢個薯蓉 超香牛油芝士味 好驚喜🧀🍴明太子卡邦尼意粉 HKD128見網上好多人推薦就叫左 極多汁極creamy🍝明太子超多 入口鮮得黎帶有微辣感覺 意粉煙韌度適中😚🍴松露薯條 HKD78一致認為最好食🤣幼身薯條炸得好脆好香口 有少少黑松露起面再點埋松露沙律醬 松露香滿滿 推薦❗️🍴日式芝士蛋糕 HKD68果日朋友生日 以為係會寫朱古力字 點知係print張紙出黎用透明碟夾住😹件蛋糕好細件 不過芝士味好香醇 質地都smooth 但就有少少似蛋糕店買到嘅cheesecake😹-✾味
🍴和牛他他 HKD198
🍴和牛西冷牛扒配秘制香醋和新鮮山葵 HKD268
🍴明太子卡邦尼意粉 HKD128
🍴松露薯條 HKD78
🍴日式芝士蛋糕 HKD68
✾
味道覺醒指數: 3.7/5
抵食指數: 3/5
服務指數: 3.7/5.