2020-09-08 143 浏览
平時成日行過都好想試下 今日見無人排就直接入去食 點知有驚喜!一入去就覺得環境舒適 好乾淨 好有日本居酒屋嘅感覺由於餐牌上有好多選擇 我怕叫嘅時候唔記得咗 所以我最後都係要搵紙筆抄得想食嘅嘢首先黎嘅就係蟹柳沙律 夠凍夠新鮮 而且份量都非常充足第二就叫咗個雞泡魚干 意外發現幾好食 味道都好特別🤤第三樣就係軟殼蟹手卷 軟殼蟹非常之脆 亦好美味 不過紫菜就比較軟身唔夠脆 建議大家一到即食😂之後就叫咗個燒雞軟骨同燒雞皮 味道可口 都係必食之選🤤跟住就係炒野菜 味道還可以 會建議大家撈完先食 因為個面比較淡 個底比較濃味之後就係期待已久嘅壽司 叫咗五款壽司蟹膏蟹肉軍艦~ 唔腥而且好新鮮味道非常好柳葉蟹肉壽司~ 不過不失鰻魚壽司~ 鰻魚味濃 無骨 值得一試火炙三文魚腩壽司~ 入口即溶 幾香三文魚油味火炙蝦壽司~ 夠曬爽口又新鮮 最後就係燒油金魚頭 份量十足而且味道都唔錯 不過燒得唔夠乾身 但點埋個柚子豉油就絕配 唔會話太油 而且好好味🤤🤤總共叫咗12款不同嘅食物 全部味道都唔錯 而令我最深刻嘅就係燒雞軟骨 燒雞皮同蟹膏蟹肉軍艦 我認為係必食嘅 強烈推薦整體都算好食 同有驚喜 而且價錢合理 大家行過

一入去就覺得環境舒適 好乾淨 好有日本居酒屋嘅感覺

首先黎嘅就係蟹柳沙律 夠凍夠新鮮 而且份量都非常充足