2022-11-18 56 浏览
Lunch想對自己好D,🇹🇭泰國野好開胃,我最鍾意食。經過呢間餐廳見到門面都幾整潔,估唔到平凡門面之下,整餐飯過程卻是驚喜重重。食材水準極高,服務亦夠貼心。✅無骨海南雞 🐣配白飯/油飯 $78性價比極高之選,😍我最中意的就是呢個,擺盤好精美,雞肉好滑溜、而且好入味,雞皮都滑溜溜,🍚飯粒粒分明,咬落去軟硬適中,非常滋味。🍯飯係薑黃飯, 飯粒分明, 有油香有香料味,我以為會好辣,點知食落又唔會,有少少薑味,但係唔辣,🔥所以我食左好多,而且有非常多配菜,全部都好新鮮。成個set都不錯,肉口感豐富,真的是視覺和味蕾的一大享受。☘️☘️☘️☘️全部食物都好高質,廚師非常用心食完有幸福嘅感覺。真系大贊!❤️
✅無骨海南雞 🐣配白飯/油飯 $78