连续两个星期去咗两次lunch (之前都会耐唔耐嚟)主要系贪佢有 alfresco seatings趁住未系好热 同未系好多人之际享受一下outdoor dining最近两次食嘅嘢好类似所以就一次过写晒啦 第一次落完雨天气凉爽 超舒服😌2个人叫咗500g Mussels个white wine sauce好唔错 有garlic香个baguette吸左d汁好加分加单点dry aged steak之前试过叫佢嘅steak & chips 但个牛真系麻麻所以自此就宁愿加多少少钱 去counter到自己拣牛扒 好多部位选择 今次呢个好juicy重肉味 朋友拣得好好👏🏼同埋比起steak & chips价钱只系差几十蚊 物有所值外加左salad, portobello (老实呢个$88就有少少唔抵😅) 同bearnaise sauce配左杯old fashioned由于食得好开心 跟住个星期又嚟咗encore今次4个人 (但就叫得太多野🤦🏽‍♀️)加大左个mussels (1kg)朋友又拣咗块大一倍嘅Wagyu 差唔多$700但肉质真系有差 入口阵阵肥油香 medium rare熟左dd但都仲好嫩☺️
连续两个星期去咗两次lunch (之前都会耐唔耐嚟)
主要系贪佢有 alfresco seatings

之前试过叫佢嘅steak & chips 但个牛真系麻麻
今次呢个好juicy重肉味 朋友拣得好好👏🏼

配左杯old fashioned

由于食得好开心 跟住个星期又嚟咗encore
今次4个人 (但就叫得太多野🤦🏽‍♀️)
加大左个mussels (1kg)

朋友又拣咗块大一倍嘅Wagyu
配红酒完全系一个满足嘅happy lunch

另外再叫左2个carbs (系我太贪心 结果食唔哂)
Spaghetti Meatballs
佢个meatball大到好似上海狮子头😰