2020-02-10 54 浏览
大角咀其實都好小去,吾會突登去到禁遠!見佢最近新裝修完就諗住行下,睇下有咩新野食又去試新野🤣第一第二期都多咗好多新嘅鋪頭,有啲仲裝修緊!見到有間泰國餐廳,重口味嘅我地,好自然揀咗佢!哈哈!!!雖然今日好凍但係見到佢啲燈飾咁靚,就好想坐出面!好似置身係外國一樣!而且枱同枱之間都有一定嘅距離,坐得都好舒服😌侍應都不停幫我地倒水,又開個暖爐,服務一流!!!我哋叫咗一個椰青水,好清甜飲得出係無添加!!而且好多,又飲湯食到甜品都仲有得飲!!讚!!泰式拼盤🥰重點係佢個沙嗲汁!唔係好浠個類,係好潔而且有花生係入味!好正!我個人鍾意食佢個蝦餅!好彈牙同脆卜卜!馬拉盞鮮魷炒通菜😌我第一次見係啲鮮魷多過啲炒菜嘅🤣味道唔算辣,不過馬拉盞味好香!好大碟抵食!!椰汁雞湯好濃椰汁好補嘅感覺哈哈🤣啱哂坐室外嘅我地!佢好多配料㗎!都不錯!!不過美中不足係,如果有個火可以暖住佢就仲正喇!!!整體來講佢都性價比好!!又唔算貴又有令景!!哈哈會再黎!!!推介!

馬拉盞鮮魷炒通菜😌

椰汁雞湯