2023-03-11 30 浏览
浪漫森林系法國小店行入店舖就有好多綠色植物包圍我地,燈光昏暗十分有氛圍,每枱更有椰子殼上點爉燭,完全舒暢身心,打卡一流,店員仲好好甘主動幫我地影相。食食下仲問我地要5要試下酒🤣完全感受到店家既熱情,不一樣的體驗。🥕野菌忌廉湯⭐️⭐️⭐️⭐️☆好重蘑菇香,幾清香不會太濃烈,表面有奶泡,如果撈埋一齊飲口感更加得意,會飲到泡泡既感覺。法包烘到十分脆口,浸湯食一流。🥕Chicken breast in lemon drill bechamel$128⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️擺碟十分精緻,旁邊既沙律更擺上食用花,第一次食到甘juice既雞胸5鞋口,可以保留到肉汁,調味食落有少少似麥樂雞既感覺。🥕Beef rib finger in bourguignon style$138⭐️⭐️⭐️⭐️☆牛肉用紅酒炆到好淋,容易入口,更有清甜洋蔥,胡蘿蔔亦炆到十分入味,底下佈滿薯蓉,薯蓉配上紅酒牛肉既醬汁十分惹味。🥕朱古力蛋糕⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️入口好香朱古力味,cream既口感好香滑,完全不會過甜,食晒成個蛋糕都不會膩,完美甘為晚餐劃上句號======詳情======Cockloft中環和安里6-7號聯安樓地下及閣樓B號舖👣中環站D2出口步行約3
浪漫森林系法國小店

🥕野菌忌廉湯⭐️⭐️⭐️⭐️☆