2018-05-08 296 浏览
呢度环境好幽静,灯光柔和,虽然地方唔太大,但都布置得几有情调,好适合情侣黎。可以散叫,但我地最后都系拣左winter set,d菜式吸引得黎,加$220仲有支红/白酒南瓜味非常浓郁,而且个汤好creamy!番茄牛油果虾沙律 - 自从食过牛油果之后就返唔到转头,真系好爱牛油果入口即溶既感觉。虾身又够爽口弹牙,加埋一齐口感丰富。慢煮牛柳及蟹肉配蛋黄香草汁 - 因为用低温慢煮既方法煮块牛柳,所以仲保持到肉质好嫩滑。蟹肉为成个菜式带来清新既口味,味道鲜甜,仲有少少既海水味,非常新鲜。慢煮西班牙黑毛猪鞍配松露烧汁 -  黑毛猪同样地都系以低温慢煮既方法烹调,所以肉质仍然保持到好嫩滑,而且肉质甘香,仲有唔少肉汁。个松露烧汁非常出色,比点!伯爵茶曲奇妙趣芝士饼 - 有淡淡既伯爵茶味道,而且咬落去口感好滑。清香既茶味仲可以中和返芝士本身略嫌饱滞既感觉。总括而言,食物环境同服务质素都非常好。环境真系一流,非常宁静,好适合情侣或者小型朋友聚会谈心。

Soup of the Day
南瓜味非常浓郁,而且个汤好creamy!

番茄牛油果虾沙律

慢煮牛柳及蟹肉配蛋黄香草汁