2019-07-25 129 浏览
<<浪漫地中海料理💏>>-经朋友介绍去左位于湾仔既地中海菜餐厅hEat😊其中有样出名既系佢地有啲料理系用炭烤炉高温快速炭烧唔同既食材, 带出食物本身既原汁原味!-♦️首先一定要赞既系佢地Daily seasonal clams😋大蚬超级鲜甜, 配埋个似忌廉汤既忌廉汁, 完美之作, 满分推介💯-♦️主菜两款都好出色👍🏻真系要拣既话, 三文鱼系更加好食, 佢可以算系我食过最数一数二既煎三文鱼😍你食到佢个种新鲜既甜, 加上熟度啱啱好, 又系一道满分菜! 牛方面食左30日熟成Prime CAB 纽约牛扒💪🏻五成熟控制得好准确, 肉汁爆棚, 可能就系用左佢地个招牌炭烤炉去做, 比起以前食过同价位既牛扒肉汁更加满足❤️-♦️甜品都系亮点, 一个系意式白朱古力奶冻, 一个系朱古力Tiramisu, 以一间唔系主力SELL甜品既餐厅计真系好有惊喜, 两款都好有口感好Refresh🤓-♦️人均消费$600-$700我觉得值回票价, 好啱去食生日饭等等
<<浪漫地中海料理💏>>
Daily clams