2020-11-01
兩個乖😘女個個有節目!我就帶😍老婆去嘆吓🎈浪漫晚餐!這間餐廳係我老闆介紹食物質素達米芝蓮級數!CP值好高⋯⋯餐廳燈光柔和!而且空間感十足!一啲都唔會坐得迫夾!仲有一個空中嘅戶外LAB EAT Restaurant and bar嘅地方相當Chill😉非常浪漫💝生蠔St Vasst味道非常鮮甜,有光澤⋯⋯有強烈嘅海水味so creamyPrime Striploin美國🇺🇸西冷!份量超大🤩叫咗medium well烹調啱啱好!有濃郁嘅牛肉味!肉質厚實⋯⋯最愛呢種牛扒!配以自家製嘅芥辣汁🤩不過我就最愛海鹽就夠啦👍因為食到原味好香😬加埋佢鬆脆嘅薯角yummyApple 🍎 Pie法式蘋果批配以自家製嘅Gelato🎈自製嘅香草雪糕🍦一絲不苟真係有香草🌿籽喺裏面!雲呢拿香氣四溢⋯⋯頂層蘋果啫喱食得出係應該用黑糖烹調!有獨特嘅黑糖味道好好食😋底層有酥皮和吉士醬!呢個真係超水準!Cocktail實驗🧪美食!點少得杯Signature 🍸 視覺與味道的享受!今次老婆非常滿意⋯⋯覺得非常浪漫🌹⋯⋯有時大家都要獎勵大家嘅😉😉
LAB EAT Restaurant and bar
嘅地方相當Chill😉非常浪漫💝
生蠔
St Vasst
味道非常鮮甜,有光澤⋯⋯有強烈嘅海水味so creamy
Prime Striploin
因為食到原味好香😬加埋佢鬆脆嘅薯角yummy
Apple 🍎 Pie
Cocktail
實驗🧪美食!點少得杯Signature 🍸
視覺與味道的享受!