2023-02-13
🔻Cafe有好多選擇,今次揀咗旺角非常方便嘅cafe,裝修以簡約及白色為主,入到去已經有好放鬆嘅感覺☺️🌕 𝓒𝓻𝓪𝔃𝔂 𝓒𝓱𝓮𝓮𝓼𝓮•𝓦𝓪𝓰𝔂𝓾 𝓑𝓮𝓮𝓯•𝓑𝓾𝓻𝓰𝓮𝓻𝓼•𝓕𝓻𝓲𝓮𝓼 流晒芝士日本和牛漢堡💲158🌟拿拿拿,我相信呢個都會係招牌菜之一😋😋😋私心推介🤩成個賣相基本上我係比滿分!和牛肉質夠晒Juicy+充滿水份唔乾大啡菇😋+半溶嘅重量級芝士🤤+流心太陽蛋,冇可能唔叫嘅菜式‼️‼️‼️另外仲有黑醋沙律、份量充足嘅薯條,加埋蒜味勁香又夠脆嘅包‼️無懈可擊🤤encore啦😝🌕 𝓢𝓹𝓪𝓰𝓱𝓮𝓽𝓽𝓲 𝓦𝓲𝓽𝓱 𝓥𝓸𝓭𝓴𝓪 𝓣𝓸𝓶𝓪𝓽𝓸 𝓢𝓪𝓾𝓬𝓮 𝓐𝓷𝓭 𝓞𝓬𝓽𝓸𝓹𝓾𝓼 伏特加蕃茄意粉·原條深海八爪魚🐙💲158🌟深海八爪魚🐙大大條😋咬起來口感彈牙,肉質嫰中帶脆🧡🙂蕃茄汁🥫甜中帶香,配合微微嘅酸味非常開胃,八爪魚嘅香味唔會俾蕃茄汁蓋過,絕對係有誠意的菜式👍🏻🌕 𝓜𝓪𝓽𝓬𝓱𝓪 𝓟𝓲𝓷𝓮𝓪𝓹𝓹𝓵𝓮 抹茶菠蘿🍍梳打💲46🌟用梯形杯上枱,飲品上緊家用菠蘿片🍍配搭,一望就知係菠蘿飲品😝 原本仲諗緊抹茶加菠蘿嘅味道,究竟會唔會奇怪,😝出奇地幾好飲。🌕 𝓢𝓽𝓻𝓪𝔀𝓫𝓮𝓻𝓻𝔂 𝓜𝓲𝓵𝓴𝓼𝓱𝓪𝓴𝓮 士多啤梨奶昔🍓
🌕 𝓢𝓽𝓻𝓪𝔀𝓫𝓮𝓻𝓻𝔂 𝓜𝓲𝓵𝓴𝓼𝓱𝓪𝓴𝓮 士多啤梨奶昔🍓 💲56🌟
少女心心眼系列,入口淡淡的士多啤梨味,最重要唔太甜,飲完唔會好口渴!飲品更加用左玫瑰花瓣作點綴,完全冇違和感,sweet☺️
💡🅃🄸🄿🅂 💡
ツ旺角地鐵站🚇E2出口步行約4分鐘🥰
ツCrazy Cheese•Wagyu Beef•Burgers•Fries 流晒芝士日本和牛漢堡
ツ推介Strawberry Milkshake 士多啤梨奶昔