💖呢度嘅流水蝦放題好出名,想試好耐,今日嚟佐敦同屋企人食。一入到去,餐廳好大不過全部full左,好受歡迎👏🏻1⃣️新鮮流水蝦及自助串燒放題(2.5小時)🦐🍢 $358一位💖一入座會上幾隻鹽燒蝦🦐同一盒蒜蓉🧄焗蝦去燒爐。職員會過嚟教我哋去攞個筒裝啲冰🧊,夾蝦之後即刻放入去涷暈,跟住先放上燒爐,檯面有細垃圾筒🗑同各種調味料🧂職員會定期過嚟幫手清垃圾。枱隔離就係水缸,,即夾即燒即食,好玩好睇又好味🥰💖流水蝦每隻都好大,肉質唔調味都已經夠晒鮮美,啲膏好大夠😋成粒紅寶石咁☺️食唔停口。之後再會上每人一份嘅蟶子同鰻魚🐟,勁豐富。💖自助海鮮區有帆立貝、生蠔🦪、各種貝殼🐚類、田螺、魚🐟、鮑魚等等。極推薦帆立貝,燒到表皮焦脆,肉質嫩滑,迫晒啲鹹香嘅汁液出黎🤤生蠔都好味。💖自助串燒選擇好多,有齊各種肉類🥩、肉丸🍡、海鮮🦞、水果、甜品、蔬菜🥬肉類推薦羊架🥩同多春魚🐟食肉食得多可以燒下菠蘿🍍同窩夫🧇,菠蘿酸甜多汁。燒茄子🍆都好味。💖飲品🧃選擇好多,有啤酒🍻、各種罐裝水果茶🍵、樽裝飲品、汽水🥤等等。雪糕🍦方面就係Coco Berry,有七款口味,屋企人試晒所有口味😂我個人最鍾意椰子🥥味,超香甜。芒果🥭味都唔錯。💖我哋

💖我哋比較遲入場,但係個場都係勁滿🈵️流水蝦高質,過程又好玩,串燒、海鮮、飲品同雪糕選擇多,體驗唔錯👍唔怪之得咁多人黎食。