餐厅: 捌壹壹 (奶路臣街)
资讯:

呢几日香港冻到哇几声🥶即刻谂翻起早排食过好好食嘅酸菜鱼唔记得同大家分享🤗好怀念啊!好想疫情快啲好返啲之后再去😗。🐟必食冷锅酸菜鱼佢用左鳢鱼片(即系俗称嘅生鱼)整佢呢一味冷锅酸菜鱼,我同大家讲,呢一度酸菜鱼绝对会令大家有惊喜😌无夸张,如果你系酸菜鱼爱好者一定要试一次!包你同我讲多谢😚味道好,配料有芽菜、宽粉、莴笋、酸菜等都几足料㗎😍最紧要系鱼嘅嫩滑程度会令你大吃一惊!。🫁夫妻肺片 材料正,调味正,好评👍🏻。🥚尖椒皮蛋极度惹味嘅酱汁,中间仲有啲好有口感嘅秘制材料,整件事好match!。🥢黑糖糍粑略嫌失望嘅一道菜,失望嘅地方系对比起其他菜稍为普通,味道其实尚可,只系如果我再去到会试其他嘢🥸。🫐蓝莓沙冰酸酸maymay,唔冻嘅时候就好好味😎。总评: 一间性价比好高嘅餐厅!酸菜鱼绝对超出期望之上,去到食佢呢一个招牌真系可以试出呢个价位既酸菜鱼嘅天花板😜酸菜鱼爱好者记得去试啦。

🐟必食冷锅酸菜鱼

🫁夫妻肺片
材料正,调味正,好评👍🏻

🥚尖椒皮蛋

🥢黑糖糍粑

🫐蓝莓沙冰
酸酸maymay,唔冻嘅时候就好好味😎

总评:
夫妻肺片