2021-05-04 75 浏览
⿻⿻⿻𝘛𝘳𝘰𝘶𝘣𝘭𝘦 𝘛𝘦𝘢𓏲𓏱𓏭𓏭雖然好少post但係其實我超中意飲台式飲品 不過要戴口罩之後就飲少咗好多 唔可以好似之前咁一邊行街又嫌帶返屋企太麻煩 ꉂꉂ(๑˃▿︎˂๑) 油麻地呢間新開嘅茶飲鋪完全解決呢個問題!鋪頭幾大 有舒服嘅凳可以可以坐低慢慢歎杯飲品~裝修風格幾清新 有唔少乾花同植物 甚至有香薰蠟燭 成個氣氛超級悠閒飲品都好多選擇 揀咗一杯焙茶一杯水果茶 濃香嘅靜崗焙茶同厚厚一層嘅芝士奶蓋係絕配 平時飲手搖比較少飲到焙茶 呢到嘅焙茶茶香味好夠 芝士奶蓋質地同味道都調得啱啱好 芒芒甘露賣相已經好吸引 將楊枝甘露變做清爽嘅飲品 芒果份量好足夠晒香甜 加埋Q彈嘅口感 大大杯不過飲完都唔漏 𓏲𓏱𓏭𓏭芝士小山園靜崗焙茶 $45芒芒甘露 $34
⿻⿻⿻
𝘛𝘳𝘰𝘶𝘣𝘭𝘦 𝘛𝘦𝘢