2025-06-28
朋友鍾意食車仔麵和鐵板餐,今晚就同佢食呢間,一間餐廳滿足晒佢兩個願望🤣🥰🍜永年大碗麵$102樣樣餸都想食就一定要食呢個!同埋一定要食永年辣醬,因為根本就係佢嘅靈魂👈🏻 有不同的難度,不過朋友唔算食得辣,所以叫個小辣,都好惹味😁太多餸不能盡錄但每款都要至少2–3件,個人最鍾意豬腸,夠粗大。朋友鍾意豬紅。另外仲有好多配料例如雞翼、雞翼尖、陳皮魚蛋、紅腸、蘿蔔、豬皮、魷魚等。正😋🥩頂級西冷扒鐵板餐$156鐵板牛扒厚身,切開仲係pink pink 地架👍🏻呢個餐仲可以配沙律或者湯,我哋揀咗沙律,有沙律菜、三隻蝦同埋牛油果,比想像中靚仔😎以上兩個餐其實都跟飲品,不過我同朋友想飲得飲多啲,所以冇跟😅🍹抹茶紅豆冰$28呢個組合有我鍾意嘅抹茶和紅豆冰,好夾👍🏻🥤檸檬雪碧$28 又凍又檸又支裝有汽👍🏻🍤蝦多士$28/3,脆👍🏻🥬腐乳通菜$26,算大碟👍🏻值得一提,餐廳佈置好有港式風味,座位舒適😊
🍹抹茶紅豆冰$28
呢個組合有我鍾意嘅抹茶和紅豆冰,好夾👍🏻
🥤檸檬雪碧$28
又凍又檸又支裝有汽👍🏻
值得一提,餐廳佈置好有港式風味,座位舒適😊