2025-08-25
之前已經好想食呢間漢堡扒店,呢晚友人一早攞定飛,放工即刻有得食真係好開心🤤 記住要先攞飛,排到之後先用自助點餐機買餐,再由職員安排入座🤣 我哋兩個都係嗌咗三件漢堡扒嘅餐,漢堡扒用咗日本和牛同美國牛製作,主要分咗三個口味。套餐包括白飯、西蘭花同埋番茄蜆肉湯都係任食,另外仲有一隻生蛋可以撈飯食🍳 原味漢堡扒店員先將預先煎至八成熟嘅漢堡扒放上鐵板上面,我哋可以根據自己喜愛嘅生熟程度再烹調漢堡扒🐮 漢堡扒Juicy,勁多肉汁,真係好好送飯😍 芝士漢堡扒喺漢堡扒嘅上層加咗一片車打芝士,再由店員即席刨芝士碎,真係勁有觀賞性🧀 點埋奧羅拉醬,味道好似食漢堡包咁,幾有風味。牛油果漢堡扒呢個係餐廳嘅新出品,用上鐵兜裝住漢堡扒、他他醬同埋牛油果🥑 店員喺上餐嘅時候會先淋上照燒汁,等照燒汁滾起就可以食漢堡扒㗎啦😮 呢個口味嘅漢堡扒食落係幾Fresh嘅。呢間餐廳真係食得好飽,店員服務唔錯,會好留意你嘅菜食晒未,再主動詢問需唔需要加😙 整體用餐體驗都唔錯👍🏻
原味漢堡扒
芝士漢堡扒