2025-08-25 151 浏览
之前已經好想食呢間漢堡扒店,呢晚友人一早攞定飛,放工即刻有得食真係好開心🤤 記住要先攞飛,排到之後先用自助點餐機買餐,再由職員安排入座🤣 我哋兩個都係嗌咗三件漢堡扒嘅餐,漢堡扒用咗日本和牛同美國牛製作,主要分咗三個口味。套餐包括白飯、西蘭花同埋番茄蜆肉湯都係任食,另外仲有一隻生蛋可以撈飯食🍳 原味漢堡扒店員先將預先煎至八成熟嘅漢堡扒放上鐵板上面,我哋可以根據自己喜愛嘅生熟程度再烹調漢堡扒🐮 漢堡扒Juicy,勁多肉汁,真係好好送飯😍 芝士漢堡扒喺漢堡扒嘅上層加咗一片車打芝士,再由店員即席刨芝士碎,真係勁有觀賞性🧀 點埋奧羅拉醬,味道好似食漢堡包咁,幾有風味。牛油果漢堡扒呢個係餐廳嘅新出品,用上鐵兜裝住漢堡扒、他他醬同埋牛油果🥑 店員喺上餐嘅時候會先淋上照燒汁,等照燒汁滾起就可以食漢堡扒㗎啦😮 呢個口味嘅漢堡扒食落係幾Fresh嘅。呢間餐廳真係食得好飽,店員服務唔錯,會好留意你嘅菜食晒未,再主動詢問需唔需要加😙 整體用餐體驗都唔錯👍🏻

原味漢堡扒

芝士漢堡扒

牛油果漢堡扒

2025-08-18 550 浏览
一直都好想試🌟肉肉大米🌟,今日係沙田新城市同朋友行完街見唔算好多人就等下位,等左半個鐘左右都ok。由點餐到進餐程序安排得好好。🌟攞完飛仔店員著我地即刻去點餐機點餐及付款先,有幾款漢堡及份量,3款口味。🌟有位入座就將餐紙比店員。正方型開放式廚房及吧枱,顧客可以睇到店員煎漢堡及整西蘭花。🌟店員好快遞上蜆肉味噌湯,米飯,西蘭花呢3款係任食嘅。店員在面前的小鐵板放上和牛漢堡🐂及西蘭花,7成熟就食得。要快手整調味醬先得喇!🐂2件和牛漢堡餐 $95漢堡扒以九州黑毛和牛與美國牛肉混合製成,漢堡扒夠厚身,牛肉味香濃,配上醬油生蛋及精選日本東北虹煌米,粒粒煙靭香米,滋味無窮。🐂3件漢堡扒餐 $140原味 × 和牛芝士漢堡扒 x 牛油果他他1次過嘆3款口味的漢堡喜歡吃芝士的必點🧀和牛芝士漢堡扒大大片車打芝士上,再加上手刨芝士碎咬打卡感滿分,咬落口感層次豐富又香濃期間限定牛油果他他漢堡扒,原盤上的漢堡扒淋上燒汁,他他醬及牛油果,口感幼滑惹味,配靚米飯可以食2碗!我朋友另外點左日本烏龍茶,茶味好香濃,正好解解肉類及米飯的飽滯感。..

🐂2件和牛漢堡餐 $95

🐂3件漢堡扒餐 $140
原味 × 和牛芝士漢堡扒 x 牛油果他他
1次過嘆3款口味的漢堡

喜歡吃芝士的必點🧀和牛芝士漢堡扒

2025-08-11
  • 3件漢堡扒餐
2025-08-14 943 浏览
近幾年香港流行食漢堡扒,最近去了沙田新城市廣場,試了另一間超人氣漢堡扒店《肉肉大米》,門口一樣是排晒長龍。餐廳有多款漢堡套餐組合,最平的套餐只係$95,已經可以食到兩件牛漢堡,隨餐附贈的西蘭花、白飯及湯都可以無限量添加。門口有點餐機,點餐非常方便。用餐是開放式,可以欣賞到廚師全部製作過程,不停聞到香噴噴的烤和牛香味,等待過程未食已流晒口水。今次就試咗3件漢堡套餐B(牛油果+原味+芝士)$1403件漢堡套餐B(1件芝士+2件原味)$125漢堡扒選用了日本九州黑毛和牛和美國穀飼牛肉混合製成,漢堡即叫現場烤製,新鮮熱辣,牛肉味極濃,肉汁豐富。而且提供了多款調味和醬汁,例如燒肉醬汁、洋蔥醬、奧羅拉醬、胡椒鹽、黃芥末醬、蒜香辣椒醬、芥末鹽麴等,令到口感相當豐富。用上專屬鐵板,保持牛肉温度,漢堡和白飯沾上蛋汁,入口更順滑。芝士和牛漢堡一上碟後,師傅就立即淋上鮮黃色的車打芝士,並曬上大量水牛芝士碎,芝士腔必定愛食,鹹香撲鼻,入口即溶。牛油果漢堡是期間限定,牛油果果肉與牛肉完美融合,味道清新,啖啖果香,令牛肉口感更加柔軟滑順。今次餐湯是蜆肉湯,又鮮又清甜。

今次就試咗
3件漢堡套餐B(牛油果+原味+芝士)$140
3件漢堡套餐B(1件芝士+2件原味)$125

和牛漢堡

芝士和牛漢堡

牛油果漢堡

今次餐湯是蜆肉湯,又鮮又清甜。
和牛漢堡
芝士和牛漢堡
牛油果漢堡
今次嚟到位於沙田新城市廣場人氣爆燈嘅肉肉大米,主打和牛漢堡排,餐廳採用開放式廚房,新鮮現絞同現烤,由門口位置可以觀賞到切肉手製肉餅過程,而吧台座位可以近距離觀賞廚師們烤製漢堡排嘅過程,食材新鮮。白飯嚴選日本虹煌米,米飯粒粒分明,口感煙韌。餐廳有8種醬汁同埋調味料可以自由搭配,包括燒肉醬、洋蔥醬、奧羅拉醬、蒜香辣椒醬、日式芥末鹽麴、沙茶醬、黃芥末醬同埋胡椒鹽。除咗主打嘅漢堡排,餐廳提供咗多項免費追加嘅食品,包括米飯、西蘭花同埋蜆肉湯,性價比高。3件漢堡排套餐和牛漢堡排選用九州黑毛和牛同埋美國牛肉混合製成,口感非常細膩,肉質鮮嫩多汁,表面煎至焦香,如果想再熟啲可以自己喺鐵板上再煎一煎。套餐附送日本生食用鮮醬油雞蛋,可以製作成美味嘅生蛋拌飯,蛋汁肉汁滲透每一粒米飯,好美味。和牛芝士漢堡排店員將和牛漢堡排烤好之後放上一片車打芝士,焗至半溶,然後店員再即時刨出芝士絲,達至雙重芝士衝擊,好有視覺效果,和牛漢堡帶有濃郁芝士鹹香同埋奶香。牛油果他他漢堡排最近餐廳嘅期間限定,牛油果他他漢堡排,牛油果口感幼滑,加上他他醬同埋特調照燒汁,非常惹味。

3件漢堡排套餐
和牛漢堡排

和牛芝士漢堡排

2025-07-23
  • 原味漢堡扒
  • 芝士和牛漢堡扒
2025-07-25 1905 浏览
肉肉大米是人氣即烤漢堡扒店,全開放式廚房,坐在吧枱,看著廚師即製新鮮漢堡扒,令人胃口大開。有多款套餐選擇,包含熱湯、日本蛋及白米飯,十分滿足。📍3件漢堡排套餐(牛油果+原味+芝士)140📍3件漢堡排套餐(牛油果1件+原味2件)125廚師會把燒好的漢堡,放在個人的專屬鐵板上,香氣十足。再按個人喜好,調配醬汁及生熟程度。厚身的漢堡排,肉香誘人,外焦內嫩,肉汁豐盛,沾上蛋漿,入口更滑順吸引,拌飯一流。還有多款醬汁: 洋蔥醬、奧羅拉醬及胡椒鹽等,可以組合多種滋味配分。吃完一塊,廚師緊接放上另一塊嫩滑的漢堡扒,在席前刨上如初雪的芝士,令人垂涎。半溶焦香的芝士,配以啖啖肉汁的漢堡扒,增添豐富的口感,讓人陶醉。牛油果漢堡加上燒肉汁烹煮,肉香醇厚,伴以軟滑的牛油果,清新味蕾。鐵板西蘭花西蘭花可以任refill,在鐵板上輕輕翻炒,保持原汁原味,清新爽脆的口感,令人回味。番茄蜆肉湯清徹的湯汁,充滿番茄的酸甜,十分開胃,配上鮮香的蜆肉,美味濃郁。信州白桃汁100%果汁濃甜可口,沁出白桃的香氣,清爽細膩,帶來一絲清涼感。

📍3件漢堡排套餐(牛油果+原味+芝士)140
📍3件漢堡排套餐(牛油果1件+原味2件)125
鐵板西蘭花
番茄蜆肉湯
信州白桃汁100%
果汁濃甜可口,沁出白桃的香氣,清爽細膩,帶來一絲清涼感。
我哋揀咗三塊唔同口味嘅套餐 都只係百幾蚊‼️1) 經典九州黑毛和牛漢堡2) 芝士漢堡3)牛油果他他漢堡-和牛漢堡配上日本生雞蛋係最佳配搭‼️和牛用咗九州黑毛和牛同美國牛肉混合而成,放喺熱pan嗰度煎 切開爆曬肉汁 可以配搭唔同嘅醬料一齊食 口感好豐富😍個人最愛沙茶醬🫶🏻-和牛芝士漢堡有片裝車打芝士,之後店員會喺你面前起勢咁即磨芝士🧀鹹香味十足 咬落啖啖充滿香濃芝士味 為和牛漢堡增添香氣同層次🙌🏻食完會有少少膩 建議配搭米飯一齊食👅-呢款期間限定嘅牛油果,喺面層有牛油果 有咬口之餘,又配合喺鐵板上溶溶哋嘅牛油果 加埋他他醬同埋獨家調製嘅醬汁 口感同味道都非常有層次 口感清新 好適合夏天食~
我哋揀咗三塊唔同口味嘅套餐 都只係百幾蚊‼️

1) 經典九州黑毛和牛漢堡
2) 芝士漢堡
3)牛油果他他漢堡

2025-08-21
  • 和牛漢堡
  • 芝士和牛漢堡扒
【美食篇】。 𝕊𝕙𝕒 𝕋𝕚𝕟✨今次同小編🐮去沙田覓食💨💨嚟到新城市廣場緊係要去食人氣王👑肉肉大米💛🍄。單人套餐✨3件漢堡扒套餐(2件原味+1件芝士🧀)原味漢堡,肉質厚實,大大件,鮮嫩多汁🤤係鐵板煎一煎會更加香口,溫度保持熱辣辣更好食套餐附上西蘭花🥦及日式生鮮醬蛋生蛋拌飯,蛋汁肉汁滲透每一粒米飯🍚好好食🤤芝士🧀好濃郁😋芝入溶入和牛漢堡果然絕👍🏻👍🏻職員會拎一嚿芝士🧀磨芝士碎令芝士味更濃郁職員開始前會先詢問客人是否要錄片😊好貼心🐮。期間限定 ✨2件漢堡扒套餐(牛油果🥑+芝士🧀)牛油果🥑入口即溶🫠配上特製醬汁好惹味😋西蘭花🥦白飯🍚蜆肉麵豉湯🥣免費添食添飲#對於飯桶的我10分滿意😋白米選擇了日本🇯🇵虹煌米,米飯粒粒分明,口感煙韌店舖門口擺放著一部炒米機,好精緻🤩餐廳提供了8種醬汁同埋調味料讓客人自由搭配燒肉醬、洋蔥醬、奧羅拉醬、蒜香辣椒醬、日式芥末鹽曲、沙茶醬、黃芥末 醬同埋胡椒餐廳採用開放式廚房,客人坐着圍繞住廚房的吧枱讓客人親眼目睹職員烤製漢堡排過程的確好有趣座位提供美食食法介紹客人如何食到美味佳餚😊職員們對待客人好熱情,服務態度好👍🏻👍🏻#主打和牛漢堡排人氣餐廳😎#食肉獸日常 #飯桶的食
【美食篇】。 𝕊𝕙𝕒 𝕋𝕚𝕟✨
今次同小編🐮去沙田覓食💨💨
嚟到新城市廣場緊係要去食人氣王👑肉肉大米💛

🍄。單人套餐✨
3件漢堡扒套餐(2件原味+1件芝士🧀)

原味漢堡,肉質厚實,大大件,鮮嫩多汁🤤
係鐵板煎一煎會更加香口,溫度保持熱辣辣更好食
套餐附上西蘭花🥦及日式生鮮醬蛋
生蛋拌飯,蛋汁肉汁滲透每一粒米飯🍚好好食🤤

芝士🧀好濃郁😋芝入溶入和牛漢堡果然絕👍🏻👍🏻
職員會拎一嚿芝士🧀磨芝士碎令芝士味更濃郁
職員開始前會先詢問客人是否要錄片😊好貼心

🐮。期間限定 ✨
2件漢堡扒套餐(牛油果🥑+芝士🧀)

牛油果🥑入口即溶🫠配上特製醬汁好惹味😋

西蘭花🥦白飯🍚蜆肉麵豉湯🥣免費添食添飲
#對於飯桶的我10分滿意😋

白米選擇了日本🇯🇵虹煌米,米飯粒粒分明,口感煙韌
店舖門口擺放著一部炒米機,好精緻🤩

餐廳提供了8種醬汁同埋調味料讓客人自由搭配

餐廳採用開放式廚房,客人坐着圍繞住廚房的吧枱
讓客人親眼目睹職員烤製漢堡排過程的確好有趣
座位提供美食食法介紹客人如何食到美味佳餚😊
職員們對待客人好熱情,服務態度好👍🏻👍🏻

#主打和牛漢堡排人氣餐廳😎
#食肉獸日常
#飯桶的食堂

📌肉肉大米 (沙田)
沙田沙田正街18-19號新城市廣場一期1樓108號舖

🔖 𝔹𝕐: 小編𝕄🍄
2025-08-16
用餐优惠
試食活動
  • 原味漢堡扒
  • 和牛漢堡
1K
最近常常去沙田健身,也因此多了去沙田搵食,終於相約朋友來到這間人氣滿滿的肉肉大米,吃和牛漢堡。和牛漢堡都是現場手打即製的即煎的,看得出的新鮮。我們先在門口買票後入座,桌面上有檸檬水可飲用,有多款醬料及腌菜提供,送上了一隻生蛋,而飯、西蘭花及蕃茄湯是無限添加的。我們分別點了三件漢堡,當中試到了原味、芝士及牛油果口味,漢堡會煎到八成送上客人面前的小烤爐繼續煮,首先原味配上醬油蛋黃,令味道更香及更滑,漢堡口感鬆化有牛香也不乾,果然有水準!芝士口味除了有一件芝士外,還刨了芝士碎,雙重芝士滋味,比原味更提升,而牛油果口味的用上一個小碗盛載,裡面有一些醬油,漢堡面層附有軟糯熟透的牛油果肉及牛油果醬,特別的配搭但味道好夾。蕃茄湯裡面是有細蜆的,誠意十足,我喝了三碗,西蘭花也吃了不少,感覺回本了,而且營養平衡,個人幾喜歡這間店,可以再來!

2025-08-26 0 浏览
俾大家洗咗好多日版,終於到我肉肉大米了。親民價格,可以免費追加飯同配菜,大胃王定小鳥胃都啱食。除咗厚厚嘅肉吸引,都可以認真品嚐啲飯,因為係用日本米同超軟人煮的3件漢堡排套餐(牛油果1件+原味2件)推介男士揀3塊肉嘅套餐,份量好豐富,三塊漢堡排配搭不同口味,滿足感十足。每塊肉都好厚身,牛油果漢堡排好清新,建議將牛油果擺係鐵板上燒熱仲好食2件漢堡排套餐(牛油果+芝士)- $125同價位下的雙拼選擇,芝士漢堡排是另一驚喜。融化的芝士與肉汁交融,帶來豐富的奶香,除咗有片裝芝士,店員仲會即場刨大量芝士碎,燒過嘅芝士好香餐廳開放式環境簡潔舒適,出餐速度適中,食完一塊肉先會上另一塊,仲可一直追加菜解膩。晚飯時段好多人,記住早啲攞飛呀

3件漢堡排套餐(牛油果1件+原味2件)

2件漢堡排套餐(牛油果+芝士)- $125

2025-08-25 0 浏览
一直都想試下呢間漢堡排店🥩每次經過都大排長龍,終於的起心肝去排下隊肉肉大米位於沙田新城市廣場主現烤和牛漢堡排,可以近距離睇師傅由切肉手製肉餅到現烤漢堡排嘅過程👩🏻‍🍳增添了用餐互動性同加強整體體驗感💫原味和牛漢堡排 用上九州黑毛和牛+美國牛肉混合肉餅厚實多汁,外層煎到金黃焦香😍 保留和牛最純粹肉香,咬落肉汁爆開,超滿足!🧀 芝士漢堡排 在原味上再加雙重芝士中🧀最加分係店員會喺鐵板前即場刨芝士絲🫕,芝士遇熱慢慢溶化,香濃得嚟又同肉汁完美融合,重口味控必試!🍚飯底用日本米+生食用鮮醬油雞蛋🥚,拌成creamy生蛋拌飯,一啖飯一啖漢堡排,幸福感直線上升✨ 必試特色醬汁/配搭:🍯 微甜燒肉醬:濃郁又帶甜,令和牛鮮味更突出🌶🧄 蒜香辣椒醬:微辣刺激配蒜香,超開胃,好啱重口味朋友。💡Tips:記得早啲去拎籌,避開高峰時段!
一直都想試下呢間漢堡排店🥩
每次經過都大排長龍,終於的起心肝去排下隊
肉肉大米
位於沙田新城市廣場
增添了用餐互動性同加強整體體驗感💫

原味和牛漢堡排
用上九州黑毛和牛+美國牛肉混合

🧀 芝士漢堡排
在原味上再加雙重芝士中🧀

✨ 必試特色醬汁/配搭:
🍯 微甜燒肉醬:濃郁又帶甜,令和牛鮮味更突出
🌶🧄 蒜香辣椒醬:微辣刺激配蒜香,超開胃,好啱重口味朋友。

💡Tips:記得早啲去拎籌,避開高峰時段!

肉肉大米絕對是肉食愛好者的福音。餐廳成日都好多人排隊,終於今次入到去試😍座位會見到,香噴噴漢堡扒煮嘅過程🤩🌸牛油果漢堡排令人驚喜——綿密的牛油果與多汁的漢堡排完美融合,減輕了肉味的厚重感,煮耐少少,d焦香感會出嚟🥰同埋佢有蛋黃醬一齊煮😍原味漢堡排則保留了最純粹的牛肉香氣,外層煎至微焦,內裡仍保有肉汁,咬下去滿口鮮香,店員唔會整到熟哂先放上煎板,所以放左上去之後都要分開一半煎多陣🤩另一款套餐中的🧀芝士漢堡排則是濃郁系的代表。本身已經跟一塊芝士,店員放左上板後會再on top 加芝士🧀2種芝士融化後緊貼在漢堡排上,鹹香濃厚,與牛肉🐮油脂完美融合,口感層次分明😎仲有特別福利✨係套餐係包左無限加蜆湯😍飯🍚同菜🥦真心大胃王都會食到飽飽😋飲品方面,可樂同漢堡扒係絕配😍

飲品方面,可樂同漢堡扒係絕配😍
2025-08-23 0 浏览
肉肉大米 (沙田)📍沙田沙田正街18-19號新城市廣場一期1樓108號舖━肉肉大米在港逆市擴張 連開分店 個人覺得係抵食唔錯嘅! 想食肉嚟呢度就可以解饞了~三件漢堡扒套餐一定夠飽夠滿足! 可以自己選減數與味道組合 常規有原味 芝士兩款 另外最近限定為牛油果口味 幾特別都值得一試~━🍔 原味漢堡扒▶︎ 漢堡扒使用九州黑毛和牛與美國牛肉混合而成 肉香與油香很是均衡 口感與juicy感兼備!━🧀 和牛芝士漢堡扒▶︎ 漢堡扒上加上海量芝士 任加唔嬲~ 食起嚟更有滋味 大推將芝士煎到焦脆勁香!━🥑 牛油果他他漢堡扒▶︎ 牛油果➕他他醬➕照燒汁 牛油果的清香與他他醬的酸甜滋味搭配漢堡扒意外清爽~━

肉肉大米 (沙田)
📍沙田沙田正街18-19號新城市廣場一期1樓108號舖

🍔 原味漢堡扒

🧀 和牛芝士漢堡扒

🥑 牛油果他他漢堡扒

2025-08-21 0 浏览
由日本餐飲企業經營嘅日式漢堡排專門店「肉肉大米」, 香港站第三間終於登陸葵芳新都會廣場。餐廳選用九州黑毛和牛同埋美國牛肉混製現烤成漢堡排, 再以日本東北虹煌米每日新鮮磨製作米飯, 配有日本新鮮雞蛋, 務必將最新鮮同優質嘅美食帶到大家口中。提供數款漢堡排配搭組合套餐, 套餐包含漢堡排、雞蛋, 而白飯、湯、西蘭花設無限添加, 非常抵食!漢堡排有原味、芝士、牛油果三款供應價錢合理. 有多款不同組合套餐供應, 套餐包含漢堡排、雞蛋, 而白飯、湯、蔬菜等等仲可以無限添加, 非常抵食。【3件漢堡排套餐(原味+芝士+牛油果)】HK$140店員會將預設咗五成熟嘅漢堡排放於每位食客前嘅小小鐵板上, 可因應自己中意嘅熟度再煎煮; 原味能食出和牛原汁原味, 肉味香濃。第二款: 芝士漢堡排半熔芝士黏附於漢堡排上, 店員再即席刨上一大堆芝士碎絲撤滿漢堡排上, 幾乎埋沒了整件漢堡, 每啖都充芝士同牛肉味, 邪惡絕配!第三款: 期間限定 - 牛油果他他漢堡排即席加上他他醬同照燒汁, 即時散發陣陣香氣。漢堡排配上軟滑牛油果, 同埋鹹甜照燒汁, 惹味無窮!!檯面上仲有多款調味醬汁供自選, 調出最滿足自己嘅口味。
【3件漢堡排套餐(原味+芝士+牛油果)】HK$140
第二款: 芝士漢堡排
第三款: 期間限定 - 牛油果他他漢堡排
即席加上他他醬同照燒汁, 即時散發陣陣香氣。
漢堡排配上軟滑牛油果, 同埋鹹甜照燒汁, 惹味無窮!!
牛油果他他漢堡排
檯面上仲有多款調味醬汁供自選, 調出最滿足自己嘅口味。

2025-08-13
2025-08-20 0 浏览
喺香港已經開咗三間分店今日終於抽到時間去try try開放式廚房,吧枱設計近距離欣賞漢堡扒製作過程🤤重點係日本米+醬油+蛋汁真係好無敵🤤🤤🤤✨多款醬汁同調味仲有餐廳提供既推薦食法✨個人最愛洋蔥醬同蒜香辣椒醬!✨兩件漢堡扒套餐 $125包括牛油果+芝士口味各一份芝士漢堡扒,店員會即席刨芝士🧀滿滿既芝士,賣相充滿食慾不過食到最後會比較膩個人比較鍾意期間限定嘅牛油果😍用秘製醬汁煮既漢堡扒食落更Juicy入味~旁邊有幾片牛油果解膩🥑我自己比較細食食兩件對於我嚟講已經好飽luuu~
喺香港已經開咗三間分店
今日終於抽到時間去try try
開放式廚房,吧枱設計
近距離欣賞漢堡扒製作過程🤤
重點係日本米+醬油+蛋汁
真係好無敵🤤🤤🤤✨

多款醬汁同調味
仲有餐廳提供既推薦食法✨
個人最愛洋蔥醬同蒜香辣椒醬!

✨兩件漢堡扒套餐 $125
包括牛油果+芝士口味各一份
芝士漢堡扒,店員會即席刨芝士🧀
滿滿既芝士,賣相充滿食慾
不過食到最後會比較膩

個人比較鍾意期間限定嘅牛油果😍
用秘製醬汁煮既漢堡扒
食落更Juicy入味~
旁邊有幾片牛油果解膩🥑
我自己比較細食
食兩件對於我嚟講已經好飽luuu~
2025-08-15 0 浏览
最近帶朋友再訪,去到就見到門口已經排咗成條人龍,人氣真係勁!我同朋友分別點咗個2件/3件漢堡排套餐,選咗原味同芝士,仲有超吸引嘅牛油果口味。熱辣辣嘅漢堡排一上枱,香氣已經忍唔住流口水🤤原味漢堡排多汁又帶牛肉香,肉汁簡直啫哩咁流晒出嚟,啖啖都係幸福感;芝士味直接滿足芝士控,上面佈滿芝士,芝士鹹香同漢堡排絕配!至於牛油果,牛味+牛油香+滑滑醬汁,一齊撈飯食真係一流。仲有免費任添嘅湯同飯,誠意十足,服務又好又親切,食得開心冇壓力。

熱辣辣嘅漢堡排一上枱,香氣已經忍唔住流口水🤤

芝士味直接滿足芝士控,上面佈滿芝士,芝士鹹香同漢堡排絕配!
至於牛油果,牛味+牛油香+滑滑醬汁,一齊撈飯食真係一流。