2009-12-29 78 浏览
去完church又要搵野食醫肚,但由於我約左人實在太趕時間,所以就求其係地鐵站附近搵間餐廳食算啦。入到去已經有下午茶食,不過又唔係好吸引。由於今晚唔會太夜食飯,所以唔叫D咁飽肚既野食。叫左個鹹牛肉三文治餐同埋叫左個湯飯,佢有幾款選擇,我地要左個冬瓜陳皮鴨腿湯飯。D阿姐好好笑,成日掛住睇電視唔做野,唔通周星星真係咁吸引??鹹牛肉三文治麵包乾身,唔太軟熟。鹹牛肉都唔算太少,不過佢唔係好似鹹牛肉,因為唔太鹹,哈哈。味道偏淡,牛油得好鬼薄,非常一般。至於湯飯其實係好D既,因為佢個味道濃D,食落幾惹味。材料亦算多,是可以一吃的。不過鴨脾好鬼多肥膏,而D肉又偏UN,咁就差DD啦。ANYWAY,非常普通,無咩再幫襯既需要。

ANYWAY,非常普通,無咩再幫襯既需要。
鹹牛肉三文治
陳皮鴨腿湯飯