一直都好鍾意旺角嘅阿來泰式。今日星期日,神奇地冇乜人,可能因為今日地鐵免費,大家都去咗東涌shopping?😂😂 我哋喺東涌行完山之後,就去咗旺角度食阿來。 其實之前已經食過幾次,食物質素都唔錯,而且選擇都好多。但係食物嘅價錢都貴咗幾多下。今日叫嘅係四人套餐(有個海南雞飯/豬髀飯,烏頭魚飯/青芒沙律辣魚,大份嘅冬陰功,鐵板燒豪餅,炸蝦餅,通菜,四碗白飯或油飯,仲有四杯嘢飲,我哋再叫多個生菜包,每人埋單$180左右。 但係食得好飽好滿足。推薦菜式:個生菜包唔會好辣,個冬陰功湯都好好飲,好足料。 以前好鍾意食佢個豬髀飯,但係今日嘅豬髀飯唔係煮得好入味。同埋個豪餅唔夠滑,稍嫌太熟。 唔係個青芒辣魚太咸。 同埋要讚讚餐廳員工嘅服務,特別係啲男嘅,我哋對筷子一跌落地就即刻幫我哋換,同埋又幫我哋攞水。 成枱面都係嘢食,枱面大少少就好啲。😅

推薦菜式:個生菜包唔會好辣,個冬陰功湯都好好飲,好足料。

成枱面都係嘢食,枱面大少少就好啲。😅