2008-08-13
因為同朋友慶祝生日, 所以朝早就BOOK左位..BOOK左8點, 大約7點9上到去, 即刻有得入去. 坐卡位好開心我地有卡位坐, 好開心囉.. 可以有個空間慢慢玩下,食野, 傾偈其實我地三個人, 都叫左幾多野食咁樣囉......泰式青咖喱藍貝+ 薯條 = 最好味, 個汁好好味, 其實都好多藍貝.. 薯條係岩岩炸上o黎, 正!焗田螺 - 我好鍾意入面個薯蓉, 好好味.. 田螺入面有小小沙囉..香芒煙雞肉沙律 - 煙得好好食.. 感覺好freshness.. 帶子天使麵 - 好creamy呀.. 好鍾意呢個口感 意大利墨汁飯 - OPENRICE D人話好好食.. 但我同朋友覺得好難食.. 無味咁, 好似食麥皮食到九點左右就埋單.. 勁抵.. 食咁多好食既野.. 埋單先$506 :] 好抵呀!Overall, 野食係好好味既, 除左個墨汁飯Service都唔錯, o野食o黎得好快手.. 情調唔錯
其實我地三個人, 都叫左幾多野食咁樣囉......
帶子天使麵 - 好creamy呀.. 好鍾意呢個口感
Overall, 野食係好好味既, 除左個墨汁飯
Service都唔錯, o野食o黎得好快手.. 情調唔錯