之前去過荃灣個間分店,今次黎葵芳新都會呢間好大間!門口勁寬敞,有文青feel,同埋最鐘意一鍋堂全部座位都隔開,好有私隱度☺️今次食既係B餐,第一次試沙參肉竹鯊魚骨湯底,本身好期待,比想像中清淡啲,但勝在夠健康同特別,其他地方未見過有。另外+$30既海鮮追加係必叫!因為一定回本的!蝦🦐 蜆同鱔片都好新鮮👍🏻 不斷叫黎食,仲見到前幾枱一對情侶成枱勁多蝦殼😂😂 應該一人食左幾十隻不等,真係好回本😂然後今次仲見到有花膠,當然點番兩份,放係湯底加料😆😆 女仔要養顏唔好錯過啦👍🏻👍🏻菜方面都好多款,今次罕有地見到有羽衣甘藍😮😮 試左唔係我的菜,有興趣既朋友仔可以一試-飲品係超多款可以任揀!當然仲有自家製手工飲品,同荃灣個間款式唔同,我比較鍾意黑枸杞茶😜 清甜又補眼-另外仲有啲熟食,都好鍾意,幾開胃👌🏻-總括而言,一鍋堂暫時都係心目中質素好好嘅一間火鍋店,嘢食夠新鮮,環境又寬敞👏🏻-餐廳: 一鍋堂 地址: 葵芳興芳路223號新都會廣場6樓601-610號舖

另外仲有啲熟食,都好鍾意,幾開胃👌🏻

餐廳: 一鍋堂
地址: 葵芳興芳路223號新都會廣場6樓601-610號舖