今晚朋友約咗嚟食飯 一入到嚟估唔到呢間餐廳已經提早整左聖誕佈置 非常之有氣氛 未食已經覺得好開心坐低睇餐牌店員都好有禮貌咁講解 我覺得呢度嘅服務質素非常之好點完餐之後就已經送上麵包 我鐘意隻黑橄欖麵包 麵包厚實得嚟又夠鬆軟 配埋個南瓜湯飲 好味跟住就再要咗Nachos,分量都唔少而且啲粟米片好夠香脆,個人略嫌唔夠多牛油果同埋蕃茄,整體味道都好好味,滿意跟住就點咗份牛扒配洋蔥圈,另外叫多一份薯角。牛扒上的非常之大份,上面嘅洋蔥煎炸得好香脆。 牛扒雖然叫咗七成但食起嚟都係好嫩好有牛肉味唔會覺得好韌 ,正(題外話,店員幫我哋加芥末都好靚咁樣拉一拉碟,讚)加薯角估唔到份量係咁多,不過熱辣辣又脆身,裏面滿滿嘅薯仔好夠香。仲叫咗呢杯mango paradise,覺得好好味因為好多芒果嘅味道 而且有粒粒嘅芒果肉夠滋味整體呢餐飯係非常滿意服務態度同埋食物質素,佢仲咁有聖誕氣氛,實在值得一讚!